Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2017, 10:44
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Apple nám dnes predstaví nové iPhony. Kde a kedy bude k dispozícii živý prenos z mediálneho podujatia?

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Večer to vypukne.

Zhruba po roku nastal čas, kedy sa celý moderný svet konečne dočká generačného nástupcu za iPhone 7. Tentokrát by však nemali byť realitou iba dva mierne odlišné kúsky, pretože je očakávané aj celkom veľké prekvapenie. Celá šou prebehne v novom divadle Steve Jobs, ktoré postavili v priestoroch novej centrály Apple Park.

Večer s celkom slušnou pravdepodobnosťou neuvidíme len iPhone 8 či iPhone 8 Plus, ale aj takzvaný iPhone X, ktorý by mal byť akousi oslavou 10. výročia existencie iOS smartfónu. Rovnako sa dá predpokladať, že nám Apple predvedie modernejšieho nástupcu za bezdrôtové slúchadla AirPods alebo Apple TV so 4K výstupom a HDR.

Otázne teda zostáva - kde a kedy možno sledovať živý prenos z podujatia? Všetko dôležité nájdete priamo na webe kalifornského jabĺčka, kde sú okrem iného uvedené aj samotné podmienky, aby ste ho mohli sledovať z pohodlia domova.

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30

Potrebujete na to buď iPhone, iPad alebo iPod so Safari v iOS 9.0+, Mac so Safari v macOS 10.11+ či osobný počítač s operačným systémom Windows 10 a prehliadačom Edge. Samotné vysielanie z mediálneho podujatia začne niekedy pred siedmou večer nášho času.

Domov
Zdieľať
Diskusia