Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2017, 16:14
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Stará Taylor Swift je mŕtva, odkazuje speváčka v novom videoklipe plnom narážok na Kanyeho Westa

HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Popová hviezda sa po troch rokoch opäť vracia.

"I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous." Takto znejú známe bary z Kanyeho piesne Famous nachádzajúcej sa na poslednom, niekoľkokrát opravovanom albume The Life of Pablo. Spolu so slovným útokom nám Kanye v sprievodnom videoklipe doprial i pohľad na nahé telo niekoho, kto sa až náramne podobá na Taylor a tu zrejme pohár trpezlivosti samotnej speváčky pretiekol. Po necelých troch rokoch tak Taylor opäť obohacuje svoju diskografiu a zverejňuje prvý track z nadchádzajúceho albumu Reputation.

Ako už prvé sekundy naznačujú, "presladená blondína" čiastočne pozmenila svoj štýl a vyzerá to tak, že fanúšikovia "lepkavých" trackov zostanú sklamaní. Usudzujeme tak minimálne z klipového intermezza, pri ktorom speváčka spomenie, že pôvodná, stará Taylor, je už mŕtva. A hoci nám v niektorých pasážach skladba pripomína agresívnejšiu pasáž z High School Musical, svojich poslucháčov si určite nájde. Svedčia o tom minimálne štatistiky v podobe takmer 20 000 000 zobrazení za menej než 24 hodín.

Narážky na Kanyeho Westa a Katy Perry sú aj bez priameho menovania dostatočne zrejmé a ich kadencia naznačuje, že ide o popový diss, ak to tak môžeme nazvať. Samotný videoklip si za svoje kvality zaslúži hlbokú poklonu. S rozpočtom sa určite nešetrilo, o čom sa veľmi rýchlo presvedčíte už v prvých záberoch. Album Reputation má už teraz pevne stanovený dátum vydania, 10. november.


Anketa:
Na koho strane stojíte vy?
Taylor Swift
Kanye West
Je mi to úplne jedno
Taylor Swift
31 %
609 Hlasov
Kanye West
15 %
296 Hlasov
Je mi to úplne jedno
54 %
1066 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia