Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2017, 19:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije 2017 v šesťdesiatich sekundách. Vychutnaj si zábery z bratislavského festivalu a priprav sa na Domašu, Duchonku a Ostravu

REFRESHER FESTIVAL HIP HOP ŽIJE
Uložiť Uložené

Najobľúbenejší slovenský rapový festival ani tento rok nevynechá zastávku na východe a dokonca aj v Česku.

Hip Hop Žije 2017 na bratislavských Zlatých pieskoch už máme za sebou a s čistým svedomím môžeme potvrdiť, že ide o najzásadnejšiu letnú rapovú akciu na Slovensku. Každoročne sa na nej stretne prakticky celá domáca rapová scéna a tisíce fanúšikov, ktorí tak dostanú možnosť vychutnať si na jednom mieste exkluzívne vystúpenia obľúbených interpretov. Jubilejný piaty ročník sľuboval mnoho zaujímavostí a noviniek, čo sa v konečnom dôsledku aj splnilo. Organizátori sa rozhodli presunúť dô väčšieho areálu bližšie k vode, čím zaručili návštevníkom podstatne väčší komfort a viac hudby aj ostatných elementov hiphopu.

Ako už iste viete, Hip Hop Žije sezóna ešte stále nekončí. Práve naopak. Tešiť sa môžete ešte na edíciu na Domaši, Duchonke a v Ostrave, pričom sme ich podrobnejšie rozobrali v tomto článku. Nezadržateľne sa blíži práve zastávka na východnom Slovensku, ktorá sa bude konať od 11. do 13. augusta. Predstavia sa na nej všetky najobľúbenejšie mená vrátane Kontrafaktu, Separa, Pil C-ho, Majka Spirita, Strapa a mnoho ďalších. Lístky si môžeš zakúpiť napríklad hneď, a to už tradične na www.ticketportal.sk. No a ak ešte stále pochybuješ, pozri si napríklad toto krátke video z bratislavského Hip Hop Žije. 

Hip Hop Žije 2017 v šesťdesiatich sekundách. Vychutnaj si zábery z bratislavského festivalu a priprav sa na Domašu, Duchonku a Ostravu
Domov
Zdieľať
Diskusia