Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2017, 18:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Hip Hop Žije 2017 pokračuje zastávkami na Domaši, Duchonke a v Ostrave

REFRESHER
Uložiť Uložené

Najväčšiu bratislavskú časť už síce máme za sebou, no ešte nás čakajú tri obrovské pokračovania Hip Hop Žije 2017 a tu je bližšie info.

Festival Hip Hop Žije 2017 je už síce nenávratne za nami, ale my však pracujeme na tom, aby mala veľká časť Slovenska možnosť vidieť väčšinu obľúbených domácich interpretov na jednom pódiu a výsledkom je pokračovanie na Domaši a Duchonke a po novom aj v Ostrave. Už o pár týždňov, teda konkrétne 11. - 12. augusta, bude hostiť jedinečnú hip hopovú udalosť Hip Hop Žije Domaša na východe a vy už veľmi dobre viete, že udalosť týchto rozmerov si nemôžete nechať ujsť.

Festival Hip Hop Žije 2017 pokračuje zastávkami na Domaši, Duchonke a v Ostrave

V závere letných prázdnin sa ešte dočkáme aj tretieho pokračovania, ktoré sa bude konať opäť na západe. Živé vystúpenia najobľúbenejších interpretov si budú môcť návštevníci vychutnať v dátume 25. – 26.8 a na rozdiel od predošlého ročníka nás na Duchonke čakajú až dva dni plné hiphopu. A aby toho nebolo málo, Hip Hop Žije sa rozširuje aj k našim západným susedom. 2.9. ho budú mať možnosť Česi v Ostrave zažiť na vlastnej koži. Na Domaši a Duchonke sa môžete tešiť na približne rovnaké hudobné obsadenie až na malé obmeny. Chýbať však určite nemôže KontrafaktSepar & DMSMajk Spirit & H16, LuzaMomoPil CZverinaAless či chalani z Nerieš. V Ostrave sa môžete tešiť na taktiež nadupaný line up, kde budete môcť vidieť okrem prvých troch spomenutých aj Paulieho Garanda, Aless a samozrejme domácich AK - SERGEI B & PASTOR.

 

Festival Hip Hop Žije 2017 pokračuje zastávkami na Domaši, Duchonke a v Ostrave
Festival Hip Hop Žije 2017 pokračuje zastávkami na Domaši, Duchonke a v Ostrave

Všetci títo interpreti aj skupiny si pre nás pripravili nadupané plnohodnotné vystúpenia a predstavia ako nové skladby, tak aj obľúbené staršie záležitosti. Ako už býva zvykom, lístky na všetky tri chystané zastávky si môžete zakúpiť za zvýhodnenú cenu už v predpredaju napríklad priamo na naše stránke v sekcii lístky alebo v sieti ticketportal.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia