Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2017, 15:34
Čas čítania 0:36
Dušan Šutarík

Ben Stiller má v tragikomédii Brad's Status pocit, že svoj život tak trochu premrhal. Sú však peniaze a úspech to najdôležitejšie?

FILMY A SERIÁLY BEN STILLER
Uložiť Uložené

Príjemne pôsobiaca dramédia sa predstavuje prvým trailerom.

Brad Sloan (Ben Stiller) si nežije zle. Má prácu a dom na predmestí Sacramenta, milú ženu Melanie (Jenna Fischer) a hudobne nadaného syna Troya (Austin Abrams). Nie je však úplne spokojný, pretože keď študoval, svoj život si predstavoval úplne inak. A keď si spomenie na svojich kamarátov z univerzity, tak sa cíti trochu menejcenne. Všetci totiž žijú zdanlivo omnoho úspešnejšie životy než on. Craig (Michael Sheen) to dotiahol až do Bieleho domu, Jason (Luke Wilson) je bohatým manažérom a Billy (Jemaine Clement) podnikateľom. Keď sa však Brad náhodou po rokoch so svojimi kamarátmi stretne, zistí, že je možno všetko úplne inak.

Dramédiu Brad's Status si napísal a zrežíroval Mike White (scenár k seriálu School of Rock) a z hercov, ktorých sme ešte nemenovali, môžeme spomenúť Shazi Raju, Luisu Lee, Xaviera Grobeta či Adama Capriola. Trailer pôsobí celkom sympaticky a projektu určite budeme držať palce. Americká premiéra je naplánovaná na 15. septembra (září) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia