Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2017, 17:26
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Martin Scorsese opäť spája sily s Leonardom DiCapriom. Sfilmuje šokujúci skutočný príbeh o sériových vraždách amerických indiánov

FILMY A SERIÁLY KILLERS OF THE FLOWER MOON
Uložiť Uložené

The Irishman sa začne nakrúcať už čoskoro, Scorsese však rozhodne nezaháľa.

Martin Scorsese je momentálne pripravený naplno sa vrhnúť na nakrúcanie dlho odkladanej gangsterky The Irishman (s Robertom De Nirom, Alom Pacinom a Joeom Pescim). Prvá klapka by mala padnúť už budúci mesiac. My však vieme, že Scorsese má v hľadáčiku ďalší projekt s názvom Killers of the Flower Moon. Príbeh vychádza zo skutočných udalostí a knihy Davida Granna Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Odohráva sa v 20. rokoch 20 storočia a popisuje sériové vraždy amerických indiánov z kmeňa Osage. Išlo o jeden z prvých prípadov vraždy, na ktorom pracovala FBI.

Martin Scorsese opäť spája sily s Leonardom DiCapriom. Sfilmuje šokujúci skutočný príbeh o sériových vraždách amerických indiánov
Zdroj: Miramax

Scorsese dúfa, že sa bude môcť pustiť do natáčania na jar budúceho roka (hneď ako dokončí Irishmana). Do hlavnej úlohy by rád obsadil svojho obľúbeného Leonarda DiCapria. Všetky tieto odhady sa zdajú byť trochu optimistické, obzvlášť keď vezmeme do úvahy, že Scorsese je tvorca, ktorý si na svojich snímkach dáva záležať a pracuje na nich pokojne aj rok po ukončení nakrúcania. Martin Scorsese má pritom v pláne ešte jeden zaujímavý projekt - opäť o desivých vraždách a opäť s Leonardom DiCapriom. Všetky tieto snímky však pôsobia veľmi lákavo, dúfajme teda, že sa ich Scorsesemu podarí nakrútiť bez zbytočných komplikácií.

Domov
Zdieľať
Diskusia