Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2017, 11:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Logic a Fobia Kid rapujú prvú ligu do hudby od Conspiracy Flat. Prekvapivá spolupráca prichádza aj so sprievodným vizuálom

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Spoluprácu Comebackgangu a Milion+ by asi mnohí nečakali, no zástupcovia oboch crews sa postarali o výbornú skladbu.

Len málokto si asi uvedomuje, že Slovensko aj Česko sú sktuočne v oblasti hudby rapovými veľmocami. Za všetko hovorí záujem fanúšikov, ktorý sa odráža na videniach na youtube a návštevnosti koncertov či festivalov. Zároveň je fajn vidieť, že členovia pomyselnej scény sú ochotní spolupracovať, čím dávajú najavo súdržnosť, no tiež si tak na svoje príde ich publikum, čo je v konečnom dôsledku to najdôležitejšie. Teraz tu pre vás máme opäť možno nie úplne očakávané kolabo na producentskej skladbe Kamufláž, ktorej autormi sú chalani z Conspiracy Flat pôsobiaci pod CBG.

Ako ste si už mali možnosť prečítať v nadpise, ide o spoluprácu Logica z Milion+ a Fábia z Comebackgangu, ktorí sa postarali o skutočne vydarenú skladbu. Ako už býva zvykom, dočkali sme sa hneď aj sprievodného vizuálu z dielne šikovného Tibora Kunu a ty si teraz môžeš vychutnať výsledok.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia