Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2017, 19:01
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Prírodná kozmetika je trendom už nejakú dobu. Aké účinky má pre našu krásu zelený čaj?

MÓDA KRÁSA
Uložiť Uložené

Zelený čaj odstraňuje toxíny, redukuje opuchy a zmierňuje dôsledky starnutia.

Prírodná kozmetika je trendom už nejakú dobu. Nikoho neprekvapí, že mnoho z nás uprednostňuje kozmetiku bez konzervantov, pridaných farbív a iných chemických látok. Nič účinnejšie a hlavne zdravšie ako to, čo pochádza z prírody, nikto nevymyslel a ani nevymyslí. Jednou z takýchto ingrediencií obľúbených nielen v gastronómii, ale aj v kozmetike je zelený čaj.

Prečo zelený čaj?

Zelený čaj zlepšuje celkový stav pokožky. Odstraňuje toxíny, redukuje opuchy a zmierňuje dôsledky starnutia akými sú škvrny, vrásky alebo ochabnutá pokožka. Jeho účinky sa dajú dobre skombinovať s ďalšími, v prírodnej kozmetike obľúbenými ingredienciami, akými sú ryžový prášok, ovsený prášok a prášok z listov stromu Neem.

  • Ryžový prášok pokožku zbavuje nečistôt a nadbytočného kožného mazu, rozjasňuje ju a redukuje príznaky starnutia. Navyše, účinky ryžového prášku oceníte aj vtedy, ak ste mali ťažkú noc – zmierňuje totiž kruhy pod očami.
  • Ovos je obľúbený nielen v podobe výživných a zdravých ovsených vločiek, ale aj ako prášok. Obľúbený je vďaka jeho schopnosti pokožku vyčistiť a vyživiť. Udržuje v nej prirodzenú vlhkosť a pomáha jej v boji proti ekzémom a akné.
  • Strom Neem rastie predovšetkým v Indii. Prášok získaný pomletím jeho listov je považovaný za hotový zázrak. Známy je pre svoje medicínske a liečebné účinky. Má antiseptické, antioxidačné, antivírové a protizápalové účinky. 

Kombináciu týchto účinných surovín nájdete na slovenskom trhu v podobe exkluzívnej novinky - pleťovej masky MARK Green Tea Face Mask.

Prírodná kozmetika je trendom už nejakú dobu. Aké účinky má pre našu krásu zelený čaj?
Zdroj: MARK srcub

Pleťová maska od značky MARK face and body

Prírodná pleťová maska MARK Green Tea Face Mask má podobu zeleného prášku. Aktivizuje sa zmiešaním s vodou. Vznikne tak pasta, ktorá sa aplikuje priamo na tvár. Po niekoľkých minútach je ju potrebné dôkladne opláchnuť čistou vodou. Celý tento postup treba zopakovať 2 – 3-krát týždenne.

Odporúčané
Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) 19. apríla 2024, 9:30

Mnohých môže prekvapiť jej nezvyčajná vôňa. Prvotné prekvapenie sa však oplatí prekonať, pretože jej účinky sú naozaj skvelé! Redukuje tvorbu kožného mazu, pomáha pri ekzémoch, akné a čiernych bodkách a takisto zmierňuje dôsledky starnutia. Vďaka rôznorodým priaznivým účinkom je táto maska obľúbená u mladších aj starších vekových kategórií.

Prírodná kozmetika je trendom už nejakú dobu. Aké účinky má pre našu krásu zelený čaj?
Zdroj: MARK scrub

Vyskúšajte pleťovú masku MARK Green Tea Face Mask a zelená sa stane vašou obľúbenou farbou! Práve vďaka nej bude vaša pokožka svieža, jemná a krásna, nech ste v akomkoľvek veku!

Domov
Zdieľať
Diskusia