Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2017, 22:10
Čas čítania 0:00
Marek R.

Ronaldinho to stále vie. Proti legendám Manchestru United neustále bavil divákov a získal aj ocenenie hráča zápasu

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Áno, skoro stále bol vysmiaty.

Ronaldinho je ten typ futbalistu, ktorý asi ani nemá neprajníkov. Veď ktorý futbalista Barcelony sa môže pochváliť tým, že mu zatlieska v stoji obrovská časť fanúšikov na štadióne Realu Madrid? Dinho bol asi najlepší kúzelník s loptou, akého sme všetci videli a budúce futbalové hviezdy budú mať čo robiť, aby ho prekonali v tejto činnosti. Veľká škoda je však to, že na vrchole sa udržal pomerne krátko a nemohol nás tak baviť ešte niekoľko ďalších sezón. 

Baviť nás tak môže ale aspoň počas rôznych charitatívnych či priateľských zápasoch, keďže Ronaldinho to stále má v sebe a potvrdil to aj vo včerajšom zápase, kedy sa proti sebe postavili legendy Barcelony a legendy Manchestru United. Hostia síce na Camp Nou vyhrali 1:3 po góloch Blomqvista, českého futbalistu Karela Poborského a Dwighta Yorka, no najväčšia pozornosť sa upriamovala práve na brazílskeho čarodejníka s loptou. Niet sa preto čo čudovať, že ho vyhlásili za muža zápasu a nasledujúce dve videá vám ukážu, prečo je tomu tak. 

Domov
Zdieľať
Diskusia