Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2017, 19:01
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jake Gyllenhaal príde v strhujúcom skutočnom príbehu Stronger počas teroristického útoku o obe nohy. Stále sa však snaží nájsť vôľu žiť

FILMY A SERIÁLY JAKE GYLLENHAAL
Uložiť Uložené

Vynikajúco vyzerajúci projekt Davida Gordona Greena dorazil s prvou ukážkou

Po režisérovi Peterovi Bergovi a jeho Patriots Day sa na tragické udalosti počas Bostonského maratónu v roku 2013 pozrie aj David Gordon Green (Pineapple Express). V silnom skutočnom príbehu Stronger sa zoznámime s Jeffom (Jake Gyllenhaal), ktorý sa stane jednou z obetí spomínaného atentátu. Výbuch ho pripraví o obe nohy a pred Jeffom sa vynorí neľahká skúška - pokúsiť sa žiť ďalej. Svoj zmysel ale nájde v pomoci polícii pri pátraní po útočníkoch.

V ďalších hereckých partoch sa objavia Tatiana Maslany, Miranda Richardson, Clancy Brown, Frankie Shaw či Michelle Romano. Evidentne sa môžeme tešiť na emocionálnu horskú dráhu, ktorej bude dominovať hlavne herecký koncert Jakea Gyllenhaala. Ten totiž už v len v samotnej ukážke neskutočne žiari. V Amerike si Stronger odbije svoju premiéru 22. septembra 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia