Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2017, 17:01
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Nemecká blogerka je ikonou na Instagrame. Spolupracuje so svetovými módnymi značkami a jej prácou je zdieľať svoj životný štýl

MÓDA CESTOVANIE MÓDA
Uložiť Uložené

Spojila svoje dve najväčšie vášne a realizuje si vlastný sen.

Jej Instagram profil hrá farbami a elegantným glancom. Nemecká blogerka Leonie Hanne je ikonickou kombináciou módy a cestovania. Spojila svoje dve najväčšie vášne a realizuje si vlastný sen. Denne bloguje pod menom ohhcouture a na svojich cestách zachytáva momenty, ako napríklad ráno v Paríži, západy slnka na púšti v Abu Dhabi alebo prechádzky po plážach exotického Mexika. Dnes sú sociálne siete presýtené travel blogermi či už mužmi, alebo ženami, no Leonie si svojou ženskosťou a štýlom získala už viac ako milión priaznivcov.

Fotografie nesú jej verný rukopis a návštevníka jej profilu nútia scrollovať nižšie a nižšie. Už v detstve sa rada bláznivo obliekala a neskôr začala aktívne pracovať v móde. Móda je spôsob, akým sa človek dokáže vyjadriť a v tomto duchu sa nesie aj život tejto dobrodružnej modelky. Leonie spolupracuje so značkami ako Cartier, Bulgari, Tommy Hilfiger, Tory Burch, Lancome či Net-A-Porter. Cestuje po celom svete a náplňou jej práce je zdieľať s ľuďmi svoj životný štýl, čo jej mnohé ženy môžu len závidieť.

Prinášame ti skromný výber z toho, čo môžeš nájsť na jej blogu.

Domov
Zdieľať
Diskusia