Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2017, 18:58
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ako ovplyvní nehoda Richarda Hammonda druhú sériu The Grand Tour? Jeremy Clarkson prezradil, čo sa musí zmeniť a stihol si aj zavtipkovať

ZAUJÍMAVOSTI THE GRAND TOUR
Uložiť Uložené

Nová séria sa bude musieť trochu prispôsobiť.

Moderátor Richard Hammond si v nešťastnej havárii privodil zranenie kolena a pre fanúšikov The Grand Tour to bude mať značnú dohru. Richard určite pôvodne neplánoval stráviť niekoľko týždňov na rekonvalescencii bez toho, aby mohol sadnúť za volant auta a pustiť sa do nakrúcania ďalších dielov druhej série, a tak sa ku fámam o natáčaní vyjadril samotný Jeremy Clarkson. Množstvo fanúšikov sa totiž zvedavo vypytovalo, či bude mať zlomené koleno Richarda Hammonda vplyv na druhú sériu The Grand Tour a Jeremy odpovedal jasne, a teda, že určite áno.


Obrovským problémom je fakt, že Richard Hammond mal v najbližších týždňoch naplánované viaceré nakrúcania po celej Európe, pri ktorých samozrejme potreboval šoférovať auto, a tak zaňho musel zaskočiť James May, zatiaľ čo Jeremy Clarkson sedí v kancelárii od rána do večera a snaží sa prepísať všetky potrebné časti scenára tak, aby z nich Richarda bezpečne odstránil v miestach, kde mu jeho zdravotný stav nedovolí sa objaviť. Jeremy do istej miery Richardovi závidí to, že sa oňho vo švajčiarskej nemocnici starajú príťažlivé sestričky, plnia mu každučké prianie a ešte mu aj na požiadanie dávajú lieky, po ktorých zabúda na svoju bolesť a dostáva sa do euforických stavov.

Odporúčané
Dojatý Clarkson stratil reč na letisku v Piešťanoch. Videli sme špeciál The Grand Tour zo Slovenska a kráľovsky sme sa bavili Dojatý Clarkson stratil reč na letisku v Piešťanoch. Videli sme špeciál The Grand Tour zo Slovenska a kráľovsky sme sa bavili 17. júna 2023, 16:30

Našťastie, Richarda by mali onedlho zo Švajčiarska pustiť domov a už na budúci týždeň by sa vraj mal dostaviť do kancelárie The Grand Tour, kde ho Jeremy bude očakávať, pretože sekretárky odišli na dovolenky a teraz nemá kto vymeniť náplň v tlačiarni a roztriediť predmety v sklade. Podľa Jeremyho ide o aktivity, ktoré Richard nebude mať problém vykonávať aj na jednej nohe. Druhá sezóna The Grand Tour sa teda Richardovej havárii bude musieť výraznejšie prispôsobiť a v niektorých natáčaniach ho nahradia jeho kolegovia, ale humor však Richarda neopúšťa, a tak si ho možno užijeme viac mimo auta, čo koniec koncov nemusí byť až také hrozné.


Domov
Zdieľať
Diskusia