Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2017, 16:55
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Na tetovania minul už 100-tisíc dolárov a nechal si skrášliť aj oko. Tattboy je pokrytý od hlavy po päty a o kritikoch hovorí, že chcú byť ako on

ZAUJÍMAVOSTI TETOVANIE
Uložiť Uložené

Už viac ako 30 rokov žije vo svojom vlastnom svete tetovaní.

Rozhodnutie nechať sa potetovať musia ľudia dôkladne zvážiť, pretože budúce odstraňovanie či opravovanie tetovania nie je jednoduché. Dnes 48-ročný Tattboy Holden z austrálskeho Adelaide sa po prvýkrát nechal potetovať, keď mal len 18 rokov a ani po 30 rokoch žiadne zo svojich tetovaní neľutuje. Niekoľko si ich už nechal opraviť, ale akýkoľvek menší zásah do jeho pokožky nie je prakticky viditeľný, pretože Tattboy dokázal za 30 rokov pokryť tetovaniami celé svoje telo a zatiaľ ho to stálo viac ako 100-tisíc dolárov. V 18 rokoch to začalo jedným orlom, ktorý mal charakterizovať to, že skončil školu a mohol byť konečne voľný, ale tetovanie sa mu zapáčilo natoľko, že sa rozhodol pokračovať a skončilo sa to až pri tom, ako vyzerá v súčasnosti.

Samozrejme, ani meno Tattboy nedostal pri narodení, pretože si ho nechal v roku 2014 a za svojich posledných 30 rokov života prešiel cez jednoduchšie a bežnejšie tetovania až ku tetovaniam na jeho očnej buľve. Práve tetovanie oka opisuje ako jeden z najhorších zážitkov, pretože to vraj pripomínalo operáciu oka s tým, že ak sa človek pohne v nesprávnej sekunde, okamžite môže prísť o zrak. Aj keď Tattboy pochopiteľne získal nielen množstvo fanúśikov, ale aj kritikov, všetkým odkazuje, že on s tetovaniami ešte ani zďaleka neprestal. Verí, že tí, čo ho kritizujú, by v skutočnosti chceli byť ako on, ale spoločnosť a okolie ich núti nasledovať konvencie, zatiaľ čo on si žije život presne tak, ako vždy chcel. Vďaka tetovaniam dokonca získal aj úlohu v novom filme o zombie, a preto sa očividne nemá na čo sťažovať. Ak ťa Tattboy zaujal natoľko, že by si o ňom chcel vedieť čosi viac, potom ho môžeš sledovať aj na Instagrame.










Domov
Zdieľať
Diskusia