Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2017, 2:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Na Facebooku teraz ľudia môžu reagovať dúhovou vlajkou! Sociálna sieť v júni oslavuje mesiac na podporu LGBTQ komunity

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Ak chceš na sociálnej sieti šíriť lásku, máš jedinečnú príležitosť.

Sociálna sieť Facebook v júni oslavuje Pride Month, čiže mesiac na podporu LGBTQ komunity a v rámci nasledujúcich týždňov preto medzi tradičné reakcie pribudne aj reakcia s názvom Pride. V praxi to znamená, že na príspevky budeš mať možnosť zareagovať dúhovou vlajkou vyjadrujúcou tvoje pochopenie, súhlas či podporu, lenže reakcia sa na Facebooku neaktivuje a neobjaví len tak automaticky. Ak človek chce, aby mohol na príspevky reagovať dúhovou vlajkou, potom si musí lajknúť stránku s názvom LGBTQ@Facebook a po niekoľkých minútach už budeš mať dúhu k dispozícii.

Aj slovenskí užívatelia majú reakciu dostupnú po lajknutí. Pride Month pritom pochádza zo Spojených štátov amerických a so Slovenskom nemá prakticky nič spoločné, ale je skvelé, že Facebook reakciu sprístupnil prakticky po celom svete. Ak rozumieš po anglicky, potom si o celom oslavnom mesiaci a jeho histórii môžeš prečítať čosi viac na stránke Library of Congress.

Na Facebooku teraz ľudia môžu reagovať dúhovou vlajkou! Sociálna sieť v júni oslavuje mesiac na podporu LGBTQ komunity
Zdroj: androidcentral
Domov
Zdieľať
Diskusia