Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2017, 11:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Spots sú späť s dvanástym pokračovaním a chystajú sa premeniť záchody v podchode na Trnavskom mýte na punkovú galériu

REFRESHER
Uložiť Uložené

Už o pár týždňov sa všetci zástancovia netradičných akcií dočkajú pokračovania Spots, ktoré nás vezmú na ďalšie bizarné miesto.

Z ORGANIZAČNÝCH DÔVODOV SA TERMÍN PRESUNUL NA 3. JÚL 2017

Akcie s názvom Spots, oslavujúce umenie na najbizarnejších miestach, už hádam nikomu netreba ani predstavovať, pretože sa tešia čoraz väčšej obľube a na zatiaľ jedenástich pokračovaniach sa vystriedali tisícky ľudí, ktorí jednoducho neprestávajú loviť nové zážitky. Za všetko v konečnom dôsledku hovoria aj ich opakované nechápavé pohľady. Ľudia stojaci za týmto projektom pravidelne dokazujú, že ich spôsob organizovania eventov je oproti všetkým ostatným úplne inde a búrajú hranice všetkého, čo je považované za normálne. Niekedy si dokonca vyberajú miesta, na ktoré by si sa ani dobrovoľne nevydal a miestnosti, kam by si za normálnych okolností ani nevkročil.

A inak tomu nebude ani na tohtoročnom prvom pokračovaní známej akcie. Na čo sa teda môžeš tešiť? Zo schátraných a opustených budov, hrôzostrašných bunkrov a pre bežného smrteľníka nedostupných lokalít sa tentokrát presunieme na záchody v podchode na Trnavskom mýte. Ten čoskoro dostane novú vizáž, a tak sa naskytla jedinečná príležitosť premeniť ho na atmosférickú galériu.

Do kalendára si poriadne poznač dátum 27.jún, 3.júl,  keďže práve v tento deň predstaví akademický maliar Ján Hrčka svoje doslova punkové diela aj desivé portréty na toaletách v podchode na Trnavskom  mýte. Divné? Možno. Nakoľko prejde podchod v blízkej dobe rozsiahlou reknoštrukciou, ide o poslednú možnosť vychutnať si atmosféru tohto zvláštneho miesta na vlastnej koži. V každom prípade sme si viac než istí, že si túto jedinečnú udalosť nemôžeš nechať ujsť, keďže nebude chýbať ani ľadovo namrazený Jägermeister a tiež atraktívny sprievodný program. Už teraz sa tešíme na ďalšie pokračovanie a nevieme sa dočkať, čím nás tvorcovia prekvapia. Ak si si doteraz myslel, že chodievaš na netradičné akcie a nenavštívil si Spots, tak vlastne ani nevieš, o čom hovoríš.  

Z ORGANIZAČNÝCH DÔVODOV SA TERMÍN PRESUNUL NA 3. JÚL 2017

Spots sú späť s dvanástym pokračovaním a chystajú sa premeniť záchody v podchode na Trnavskom mýte na punkovú galériu

Všetky aktuality a podrobnosti budú postupne pribúdať na tomto oficiálnom facebook evente. 

Domov
Zdieľať
Diskusia