Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2017, 21:21
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

iPhone je bezpečný a má vyladený systém. Kalifornské jabĺčko spustilo ďalší zdrvujúci útok na Android

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Držte sa, nová ofenzíva.

Niekto predstavuje moderné smartfóny s displejmi bez rámikov a niekto sa od nudy hrá s reklamami. O kom je reč? Spoločnosť Apple zverejnila čerstvú várku ostrých videí, kde vyzdvihuje ďalšie dôležité vlastnosti populárneho iPhonu, teda podobne, ako spravila len pred nedávnom, a tie porovnáva s opačným táborom, ktorý v drvivej väčšine tvorí systém od Googlu.

V predchádzajúcich videách sa pozornosť venovala vysokej úrovni súkromia (jabĺčko vraj nečíta e-mail používateľov na zlepšenie cielenia reklamy) alebo bezkonkurenčnému komplexnému výkonu, o čom nás už niekoľkokrát presvedčili výsledky z benchmark aplikácií. iOS smartfón v nich zakaždým rozbil každý jeden high-end kúsok s Androidom, takže v tejto oblasti nemá poriadneho súpera.

Na čo sú teda nové video reklamy zamerané? Všetko sa točí okolo vysokej bezpečnosti používateľa a jeho dát, plynulého fungovania systému iOS a kontaktov, ktoré si vie do iPhonu preniesť každý, kto sa rozhodne prejsť z Android smartfónu do náručia Apple. Viac toho nájdeš trošku nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia