Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2017, 11:25
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Apple zahájil ostrý útok na Android. Čerstvé reklamy vyzdvihujú špičkový výkon aj úroveň súkromia iPhonu

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Ofenzíva priamo z Kalifornie.

Keďže je väčšina tohtoročných vlajkových lodí s operačným systémom Android už medzi nami, Apple nezostáva pár mesiacov pred predstavením netrpezlivo očakávaného iPhonu 8 nič iné, ako zaútočiť aspoň dobrou video reklamou. Tá však tentokrát nie je jedna a nie sú ani dve, ale rovno päť

Presne päť čerstvých videí od kalifornského jabĺčka sa zameriava na päť oblastí, kam patrí rýchlosť, súkromie, migrácia dát, migrácia fotografií či migrácia hudby. Výrobca tak vyzdvihuje dve dôležité vlastnosti jeho iOS smartfónu vrátane troch užitočných možností, alebo skôr funkcionalít, ktoré sú pre používateľov iných platforiem kedykoľvek k dispozícii.

Vďaka ich pomoci si môžu preniesť zo svojho Androidu všetky dôležité dáta priamo do svojho nového iPhonu bez použitia jediného káblu, a to vrátane vyhotovených záberov alebo kúpených hudobných albumov. Stačí, aby si stiahli jednu špeciálnu aplikáciu. Rovnako treba spomenúť aj vynovený migračný web, kde nájdete niekoľko dôvodov, prečo prejsť na druhú stranu rieky.

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30

Všetky reklamy majú iba pár sekúnd, no podstatné je, že v marketingovom oddelení Apple opäť predviedli vysokú úroveň kreativity. Každá jedna je akoby rozdelená na dve časti, pričom tá ľavá reprezentuje smartfón s konkurenčným operačným systémom a pravá zase iPhone. Apple tak maximálne jednoducho vysvetľuje, aké výhody by potenciálni imigranti prechodom do jeho náručia získali. Či to však bude aj fungovať, je teraz otázne.

Viac vizuálnych detailov nájdeš trošku nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia