Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2017, 17:44
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Zožrala mi burger! Hlúpe maličkosti, kvôli ktorým ľudia ukončili svoj vzťah, ťa poriadne rozosmejú

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Keď ti tvoja polovička robí napriek, šťastný život očakávať nemôžeš.

Samozrejme, nikto z nás by nechcel chodiť len tak s hocikým, a tak máme vždy nejaké požiadavky či nároky, ktoré náš partner musí aspoň približne spĺňať. Ak sa to nedarí, vzniká problém. Niektorí ľudia však majú svoje nároky postavené na priam až bizarnej úrovni a ich bývalí partneri sa vydali vyrozprávať sa na portál BoredPanda o tom, prečo ich vzťah vlastne skončil. A aj keď je väčšina dôvodov serióznych, my sme pre teba vybrali absolútne malichernosti a bizarnosti, nad ktorými sa často zastavuje rozum. Veď predsa by si nechcel chodiť s niekým, kto si necháva narásť až príliš dlhé nechty na jeho končatinách.

Zožrala mi burger! Hlúpe maličkosti, kvôli ktorým ľudia ukončili svoj vzťah, ťa poriadne rozosmejú
Zdroj: pixabay.com

Boli sme sa najesť a ja som si objednal lososa. Ona sa začala rozkrikovať, že vraj nie som dostatočne mužný, pretože som si neobjednal burger.

Došli sme neskoro z práce a mali sme ísť spolu na večeru. Keďže sme to však nestíhali, zastavil som sa vo fastfoode cestou do divadla. Keď dojedla, otvorila okno auta a všetky odpadky vyšmarila von oknom.

Mal tak neskutočne dlhé nechty na nohách, že mu pri chôdzi ťukali o podlahu ako psie labky. Nepredstaviteľne nechutné.

Boli sme v miestnom pivovare a priateľka vyzerala, že sa každú chvíľu rozplače. Spýtal som sa, kde je problém a ona, že v menu neponúkajú žiadne vegánske jedlo. Navrhol som jej, nech si objedná vegetariánske a syr vymení za vegánsky, no v tom momente sa rozplakala. Tak som povedal, že pôjdeme do jej obľúbenej reštaurácie. Potešila sa a tam si objednala rybacie tacos. Takmer som chytil záchvat.

Mľaskala a prežúvala s otvorenými ústami. Do toho všetko komentovala slovami ako "Mňam!", "Mmmm!", "Fúha!" a inými pochvalnými prejavmi. Ako keby som randil s Cookie Monster.

Vyhlásila, že ona nebude jesť nič iné ako kuracie nuggetky a hranolky. Nič iné. A to navždy, nie počas jedného večera. Raz som jej navaril a ona si odhryzla, zatvárila sa zncehutene a spýtala sa, či je problém, ak by si šla do McDonald's po kuracie nuggetky s hranolkami.

Niekedy chytala záchvaty detského hlasu. Rozprávala sa tak so psom a niekedy i so mnou, no dostalo ma, keď zadrela, či mi môže pocumľať vtáčika. Prvý a posledný krát v živote som odmietol sex.

Zožrala mi burger! Hlúpe maličkosti, kvôli ktorým ľudia ukončili svoj vzťah, ťa poriadne rozosmejú
Zdroj: pixabay.com

Jedno dievča sa neustále nedokázalo rozhodnúť. To je jedno, či sme išli na večeru či do kina, vždy bol ten istý problém. Kam ideme, čo budeme robiť, čo si dáme na jedenie... Nakoniec som odhalil, že chodí ešte s jedným chlapom. Keď som sa jej na to spýtal, nevedela sa medzi nami rozhodnúť.

Objednal som si burger a ona mi ho zjedla. Tak som sa spýtal, či je hladná a ona že nie, tak som si objednal ešte jeden burger. Šiel som na záchod, medzitým ho doniesli a ona zjedla aj ten s komentárom "Sorry, bola som trochu hladná."

Snažil som sa to vydržať dva roky, no potom som to prestal zvládať. Pri všetkom vydávala prihoreté zvuky. Sadla si na stoličku a povedala "vŕŕŕzgg, hahaha". Vankúš pretriasla slovami "puf puf puf" a pri prepínaní kanálov v telke robila zvuky šumiaceho televízora - "ššš pff, hahahaha". Pri všetkom sa divne smiala a všetko to vyvrcholilo spoločným obedom v reštaurácii sprevádzaným jej "chrum chrum, hahaha, chrum chrum". Skoro som vyskočil z okna.

Spýtala sa ma, ako by som reagoval, ak by mi niekto prepichol kondóm.

Mal som silný pocit, že predo mnou niečo skrýva a chce sa rozísť. Bál som sa, že má iného, začal som žiarliť a radšej som sa rozišiel ja s ňou. Ukázalo sa, že skrývala spoločný výlet do Karibiku.

Tvrdila, že pristátie na Mesiaci je podvod.

Raz keď som močil, tak sa za mňa prikradla, chytila mi ho a začala mieriť na mňa. Tak som sa jej vymočil na nohy.

Horčicu na hranolky aplikovala tak, že si ju najprv nadávkovala na dlaň, ktorou hranolky potrela.

Zožrala mi burger! Hlúpe maličkosti, kvôli ktorým ľudia ukončili svoj vzťah, ťa poriadne rozosmejú
Zdroj: pixabay.com

Mal som deväť a frajerku v škole. Mama mi na letu kúpila slnečné okuliare a keď som prišiel do školy, rozišla sa so mnou, lebo vraj vyzerám ako nerd. Teraz je závislá na heroíne.

Vždy rozprávala v kine, no len v tých momentoch, kedy nikto nerozprával. A o totálnych kravinách. Proste keď je na plátne každý ticho, bola ticho aj ona, no akonáhle niekto otvoril ústa, zhučala mi do ucha "Čo si myslíš o tom dnešnom novinovom článku o africkom shea masle?"

Bol som s priateľkou a jej rodinou v plážovom dome. No a oni majú vonku sprchu, tak som tam šiel, nikoho som nevidel a začal som masturbovať. Po chvíli som si všimol, že sa na mňa z terasy všetci pozerajú a smiali sa. Okamžite som šiel do auta a domov.

Mal som 15, ona 17. Povedala, že na sex ešte nie je pripravená a chce dva mesiace počkať. Netrápilo ma to, no po mesiaci došla horlivo naliehajúc, že to fakt potrebuje, hneď teraz. A potom povedala, že to bola len skúška, lebo chcela vidieť, či vydržím počkať. Nevydržal som. Nechala ma.

JEDOL CEREÁLIE S VODOU MIESTO MLIEKA.

Domov
Zdieľať
Diskusia