Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2012, 21:45
Čas čítania 0:00
refresher team

Píš pre REFRESHER.sk - summer edition

REFRESHER
Uložiť Uložené

Môže sa zdať, že prijímame nových členov stále, ale keďže ľudia radi quittujú alebo napíšu dva články a už sa nikdy neozvú, ľudí proste potrebujeme, aby sme mohli ďalej rásť a nestagnovať.

Môže sa zdať, že prijímame nových členov stále, ale keďže ľudia radi quittujú alebo napíšu dva články a už sa nikdy neozvú, ľudí proste potrebujeme, aby sme mohli ďalej rásť a nestagnovať. Takisto sa blížia teplé mesiace, ktoré už sú asi aj tu pri pohľade z okna a niektorí z redakcie určite budú mať iné plány ako neustále postovanie, ale napríklad niektorí sa v lete naopak nudia, tak môžu napríklad písať pre náš web, aby si vyplnili prázdniny.

Ešte si povedzme, že slovenský jazyk nie je podmienkou, príjmeme, a to veľmi radi, aj Čechov, keďže máme v tíme iba jedného a web je Československý, určite nie iba slovenský. 

Do ktorých kategórií potrebujeme nových členov najviac.


OFF TOPIC - umenie, architektúra, graffiti, články o luxusných záležitostiach a všetko zaujímavé, proste niečo podobné ako na webe zvykneme mať alebo sme mali, ale potrebujeme toho viacej, oveľa

TECH - autá, elektro novinky

MÓDA - ženská móda, high fashion

ALTERNATÍVNA HUDBA - dubstep, elektro, indie, proste všetko okrem rapu ale môže byť aj ten (zahraničný)

ŠPORT - momentálne nemáme takmer žiadne športové články, čiže futbal, nhl, nba, tenis, nfl

GIRLS


Ak sa niekto cíti na autorské články z hudby, módy, tak sa samozrejme tiež môže ozvať, či už sú to predstavovania značiek, hudobníkov, recenzie alebo ak máš nejaký nový nápad pre web, sem s ním.


Čo určite nehľadáme sú ľudia na tenisky alebo streetwear, či na slovenský alebo český rap, ostatní ale kľudne píšte.

Čo sa týka odmeny, môžete pri pravidelnom prispievaní čakať topánky, oblečenie, fanynky, vstupy na akcie, nosiče, atď. Takže ako na to:
Kontaktuj nás mailom na [email protected] s predmetom mailu team+. Najlepšie by bolo, ak by si pripojil aj word súbor, alebo do správy pridaj ukážku tvojej práce (krátky článok). Pokúsime sa odpovedať hneď, nie ako naposledy, za čo sa ospravedlňujeme.

 
V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na hore uvedenom emaili.
Domov
Zdieľať
Diskusia