Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2017, 19:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Celý svet Game of Thrones sa spojil, aby zosadil z trónu Lannisterov. Užite si epický trailer pre 7. sériu s drakmi a zábermi na vojnu o všetko

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Debutový trailer pre 7. sériu Game of Thrones sa nesie v duchu vojny, sexu a drakov.

Tak, ako sme včera predpokladali, sa dnes aj stalo. čakali sme ho síce o niečo neskôr, no debutový trailer pre 7. sériu Game of Thrones dorazil takmer dva mesiace pred premiérou jej prvej epizódy. Ako sa môžete sami presvedčiť, je plný záberov na zasneženú krajinku, krvou zaliate pláne Westerosu, drakov, sexu a obľúbených postáv. Vidíme Jona, ktorý drží Baelisha pod krkom (očividne sa medzi Sansou a Jonom bude snažiť vytvoriť akési intrigy), ale taktiež sebavedomú Cersei, ktorá si síce uvedomuje, že proti posledným žijúcim Lannisterovcom stojí azda každá armáda Westerosu, odmieta však pripustiť, že by mohla prehrať. 7. séria bude jednoducho veľkolepá a my sa jej už nevieme dočkať. Všetky podstatné informácie o nej nájdete v tomto vlákne a my na záver už len pripomíname, že bude pozostávať zo 7 častí, pričom tú prvú HBO odpremiéruje už 16. júla. 

Domov
Zdieľať
Diskusia