Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2017, 18:54
Čas čítania 0:00
Marek R.

Peter Sagan sa opäť baví cyklistikou. Počas preteku si stihol zobrať sušienku a predviedol aj jazdu na zadnom kolese

ŠPORT PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Peťa milujú fanúšikovia aj mimo Slovenska.

Peter Sagan robí neustále Slovensku výbornú reklamu ako náš pravdepodobne najlepší športovec, no okrem kvalitných výkonov sa môžeme takmer vždy spoľahnúť aj na nejakú tú humornú vložku. A tým nemyslím v súkromnom živote, keďže Peťo je naozaj jedinečný typ športovca a na zábavu si dokáže nájsť čas aj priamo počas pretekov.

Momentálne by sme Peťa mohli nájsť v Spojených štátoch amerických, kde sa zúčastňuje pretekov okolo Kalifornie a bojuje tam, očakávane, o zelený dres pre lídra bodovacej súťaže. Na týchto pretekoch sa už klasicky nalaďuje na vrchol sezóny, teda Tour de France a vyzerá to tak, že je výborne naladený. Tamojší fanúšikovia ho rovnako ako my na Slovensku milujú, je legendou týchto pretekov a opäť sa tak rozhodol svojich priaznivcov pobaviť. Samozrejme nesmela chýbať jazda na zadnom kolese, no okrem toho si vychutnal aj sušienku, ktorú dostal od fanúšika a bývalého cyklistu Phila Gaimona. Ten si vždy vyberie určitú zákrutu a dodáva jazdcom potrebnú energiu.


Domov
Zdieľať
Diskusia