Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2017, 16:50
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krásna Brie Larson sa vyrovnáva s náročným detstvom pod dohľadom alkoholického otca a nezodpovednej matky

FILMY A SERIÁLY BRIE LARSON
Uložiť Uložené

Skvelé obsadenie a silný skutočný príbeh. Budú padať ceny?

Očakávanú novinka režiséra Destina Daniela Crettona (Short Term 12) s názvom The Glass Castle sme už na Filmkulte spomínali. Teraz však snímka s oscarovou Brie Larson v hlavnej úlohe dorazila s prvým trailerom. Adaptácia rovnomenného autobiografického románu Jeannette Walls (vo filme Brie Larson) je rozprávaná práve z jej pohľadu. Jeannette a jej súrodenci žijú so svojimi excentrickými rodičmi - snílkom a alkoholikom Rexom (Woody Harrelson) a nezodpovednou matkou Rose Mary (Naomi Watts). Kvôli neustálemu sťahovaniu z miesta na miesto, nedostatku financií a neochote rodičov podriadiť sa bežným konvenciám deti často žili v karavane, v púšti, kempovali v horách, prežívali v starej barabizni či pod stanom. Aj napriek tomu ich však spájala vzájomná láska a ich rodina dokázala držať pohromade.

Okrem vyššie spomenutých hercov v The Glass Castle uvidíme aj Maxa Greenfielda, Iana Armitagea či Sarah Snook. Trailer naznačuje, že nebude núdza o perfektné herecké výkony, množstvo silných momentov, ale aj určitú krehkosť, ktorá sa všeobecne spája s detstvom a mladosťou. Destin Daniel Cretton je skúsený režisér a svoje kvality už dokázal. Tak dúfajme, že svoju povesť potvrdí aj tentokrát. Žeby Brie znovu siahala po cenách? Zatiaľ tomu všetko nasvedčuje. Do amerických kín vstúpi The Glass Castle 11. augusta 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia