Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2017, 0:58
Čas čítania 0:00
Richard Balog

PIL C, Dalyb či Karolína Chomisteková. V súhrne outfitov našich známych osobností dominujú prevažne raperi a príťažlivé modelky

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Ako zvládajú prechod zo zimy do teplejších dní naše známe osobnosti v rámci obliekania? Poväčšinou celkom slušne, o čom vás presvedčí aj dnešný článok.

Hneď na úvod si dovolíme tvrdenie, že Refresher je aktuálne jediné médium v našich končinách, ktoré vám pravidelne prináša relevantné informácie zo sveta módy a inak tomu (veríme) nebude ani dnes. Posvietime si totiž na známe osobnosti a konkrétne na to, ako zvládajú otepľovanie a s tým prichádzajúce zhadzovanie vrstiev šatstva. Chýbať nebudú modelky, raperi, speváci/speváčky či blogerky, čo znamená, že súhrn bude jednoznačne pestrý a malý kúsok seba by mohol nájsť každý z vás. Ďalšie slová na úvod sú nepodstatné, a tak sa môžeme pozvoľným tempom presunúť k outfitom. 

________________________________________________________________________________________________

Prvá dáma v dnešnom súhrne, ktorá nám takmer vždy svojimi outfitmi dokáže vyčarovať úsmev na perách, je česká modelka Simona Krainová. Dlhonohá blond kráska na snímke nižšie v denim nohaviciach značky Replay a teniskách Lusha Florence. Šperky pochádzajú z portfólia známeho výrobcu TOUS, kabelka je Chanel a cestovná taška Louis Vuitton. Veľmi príjemný a hlavne pohodlný outfit ako stvorený na dlhé cestovanie, ktorého si Simona vďaka svojmu povolaniu užije až až.  

Ego si ako jeden z mnohých tuzemských raperov obľúbil Yeezy Boost od adidas Originals, pričom najčastejšie ho môžeme vidieť vo verzii 350. Samozrejme, o Michalov botník či šatník sa do veľkej miery stará Footshop

PIL C v celočiernej bunde ACRONYM v hodnote nad 1000 € a merch tričku k playlistu More Life od Drakea. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Druhou krásnou zástupkyňou Českej republiky v dnešnom článku bude speváčka Monika Bagárová, ktorú jednoducho nie je možné nemilovať. Dlhé čierne šaty bez ramienok od slovenského návrhára Michaela Kováčika sympatickej tmavovláske náramne pristanú a my nemáme čo vytknúť. 

Nasledujúcim pánom potešíme určite všetky slečny či dámy, keďže model a taktiež náš moderátor Krištof Králik patrí medzi najatraktívnejších Slovákov vôbec. Pásiky, či už vertikálne alebo horizontálne, sú aktuálne veľkým trendom, ktorý dokáže dokonale oživiť aj jednoduchý outfit. 

Horúci letný pozdrav z katarskej Dohy posiela Filip Šebo a Vladimír Weiss. Chalani zvolili do tamojších horúčav to najlepšie, čo mohli, a teda krátke nohavice doplnené o jednoduché trička či ľahkú obuv. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa 3boy (@sebofilip),

Majk Spirit počas zimného "spánku" v slnkom zaliatej Kalifornii stihol okrem iného natočiť taktiež vizuál ku skladbe s názvom 84, pričom na sebe mal napríklad aj tričko BAPE. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @majkspirit,

Spevák Václav Rouček známy z projektu VR/NOBODY takmer neustále vsádza na jednoduché kombinácie, ktoré mu vychádzajú úplne dokonale. Daný príklad s bielymi nohavicami, čiernym rolákom a šedými teniskami samozrejme nie je žiadnou výnimkou. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa VR (@vaclavroucek),

Blogerka Bronka Baníková už dlhodobo patrí medzi najkreatívnejšie ženy, čo sa týka obliekania u nás na Slovensku. Séria záberov nižšie, na ktorých nechýbajú kúsky od Supreme, Alexander Wang, Public Desire, Converse či Dior sú toho jasným dôkazom. 

Ben Cristovao je momentálne na pracovnej dovolenke spoločne s The Glowsticks v Kanade, kde vznikla aj fotografia nižšie, na ktorej je taktiež miestny hudobník menom 3-Card. Klobúk, mikina a denimová bunda k sebe ladia na výbornú, a tak ani majstrovi Európy v brazílskom jiu jitsu nemáme čo tentokrát vytknúť. 

Modelka, moderátorka a najnovšie aj ambasádorka módneho predajcu Soňa Skoncová vďaka svojej štíhlej postave a peknej tváričke vyzerá fantasticky takmer skoro vo všetkom. Atraktívna tmavovláska s večným úsmevom na perách vám dnes rozžiari deň v jarnom outfite s nádychom Ázie od Penny Black. Sonička, chceme viac obdobných ouftitov! 

 

Lukáš Kimlička v spoločnosti Romany Škamlovej na módnej prehliadke v prvom rade. 

Dalyb už tradične v Supreme, NikeLab a "Royals" Air Jordan 1 taktiež od značky Nike.  

Hlava F*CK THEM, Yaksha, vo svojom živle v obkolesení tenisiek, pričom na nohách má tenisky "Suptempo" z len nedávnej kolaborácie Nike x Supreme. Po ľavej ruke môžeš vidieť taktiež Yeezy Boost 350 V2 v "Cream White" a 750-ky. Mikina je samozrejme merch vyššie uvedeného labelu, ktorému úspešne šéfuje. 

Jedna z troch najkrajších Sloveniek vôbec (podľa názoru autora článku, nie redakcie), Karolína Chomisteková, zahviezdila na tlačovej konferencii k nedávnej udalosti MISS 2017 v týchto nádherných oranžových šatách značky Hellenski. Myslíme, že 10 bodov z 10 je v danom prípade ešte stále veľmi slabé hodnotenie. 

V obdobne vábivých outfitoch si Karolína nedávno vychutnávala aj Londýn. 

Separ síce už dlhší čas koketuje napríklad aj so značkami ako Raf Simons, Givenchy, Dsquared2 alebo luxusnejšou divíziou Y-3 od adidas, ale aj napriek tomu neodmietne ani klasiky v podobe Air Jordan 4 "Pure Money". 

Úplný záver článku však bude patriť jednej z najúspešnejších modeliek spod Tatier vôbec, a teda Michaele Kocianovej, ktorá nám už nejedenkrát dokázala, že módu má v malíčku. 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia