Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2017, 10:45
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Mladý Slovák preskúmal Dubaj a vzniklo z toho parádne video. Čo všetko v exotickom meste zažil?

KULTÚRA DUBAJ
Uložiť Uložené

Láka vás horúce letné počasie? Dubaj je jednou z možností.

Cestovať po svete a objavovať tie najznámejšie betónové džungle, ale aj pokojné a podstatne pustejšie, ľudskou rukou nepoškvrnené miesta, je snom nejedného Slováka. Dostať sa však tam či onam a na pravidelnej báze navštevovať celosvetovo vyhľadávané lokality nemusí byť, či už finančne alebo časovo možné. Takmer vždy zvažujeme viacero miest súčasne, kým sa rozhodneme pre tú správnu cieľovú destináciu.

Pokiaľ ste niekedy uvažovali nad Dubajom ale váhate či stojí za vyskúšanie, pozrite si niekoľkominútovú zmes záberov z mesta uprostred púšte. O jeho iste zaujímavých zákutiach vás presvedčí mladý fotograf/kameraman - Šimon Snopek. Ten už precestoval menší kus sveta, spomeňme New York alebo Island a najnovšie zavítal do mladého veľkomesta, ktoré doslova vyrástlo z piesku. Úroveň Šimonových videí je čoraz profesionálnejšia a hoci si pozorné oko všimne inšpiráciu od zahraničných autorov, celkovej snímke nemáme čo vytknúť. Nezabudnite navštíviť galériu plnú perfektných fotografií alebo tiež budúcich šetričov na obrazovky smartfónov ale i počítačov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia