Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2017, 16:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Igor Kmeťo mladší pri príležitosti Dňa víťazstva nad fašizmom predstavuje motivačnú skladbu s videoklipom z Mexika a Thajska

HUDBA VÍŤAZ
Uložiť Uložené

Skladba s hlbokou myšlienkou a cieľom motivovať mladých ľudí dostáva názov Víťaz.

Na Slovensku máme ešte stále zopár spevákov, ktorých tvorba za pozornosť určite stojí a jednym z nich je nepochybne aj reprezentant funky žánru - Igor Kmeťo mladší. Ten približne pred rokom vydal výborný album s názvom Ja Som Funky, na ktorom zároveň dokázal svoje schopnosti a ak si tento počin náhodou prehliadol, tak to bež okamžite napraviť. Aj Igor však veľmi dobre vie, že aktivita v tvorbe je veľmi dôležitá, a tak nám dnes predstavuje novú skladbu. Tá dostáva názov Víťaz a už podľa názvu je snáď jasné, že pôjde o veľmi pozitívnu záležitosť s motivačným motívom. Zároveň nie je náhodné ani načasovanie, keďže dnes oslavujeme Deň víťazstva nad fašizmom.
 
Novinka hneď dostáva aj sprievodný vizuál, ktorý vznikal ešte v januári v Mexiku a v Thajsku, no a jeho tvorbu si na starosti zobral Marcel Rúš z M-Rouse Media. Čo sa týka hudobnej produkcie, tú doručil šikovný  Maiky Beatz a text napísala Miroslava Ábelová. Autori skladby veria, že myšlienkou oslovia hlavne mladých ľudí. Tak posúďte sami.
 
 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia