Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2017, 15:18
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Veľa sa nenarobia a inkasujú obrovské sumy peňazí. Koľko zarobia Kardashianky za jeden post na Instagrame?

INSTAGRAM KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Na Instagrame sa dá zarobiť ľahko, stačí mať veľa followerov.

Zarábanie peňazí ešte nikdy nebolo jednoduchšie. Stačí mať milióny followerov na Instagrame a postovať fotografie s produktami rôznych značiek. Brandy v súčasnosti platia influencerom aj šesťmiestne sumy za jeden príspevok na obľúbenej sociálnej sieti. A klan Kardashian-Jenner nie je výnimkou. Tvrdí to Michael Herrer, CEO spoločnosti Talent Resources zameranej na digitálny marketing, ktorá rôznym hviezdam TV obrazoviek dohaduje kontrakty. Podľa neho firmy platia Kim Kardashian 500 000 dolárov za jeden jediný príspevok. Nemusíme hovoriť, že to vôbec nie je málo, keď si predstavíme, že sa veľa nenarobí a spraví len perfektnú fotku s produktom. Kim Kardashian má na Instagrame vyše 95 milióna followerov. Jej sestry majú sledovateľov o niečo menej, a teda za jeden post zinkasujú menšiu sumu peňazí.

 

Enjoying my @fitteawraps they're keeping my tummy toned & lean as it gets closer to summer ☀ @fitteawraps #ad

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Khloé a Kourtney zarobia za jeden príspevok okolo 250 000 dolárov, čo je síce o polovicu menej ako Kim, no stále je to suma, ktorá poteší. Prejdime teraz k Jennerkám. Kendall má na Instagrame 76,5 milióna followerov a Kylie má takmer 90 miliónov followerov. Obe za jeden post zarobia okolo 400 000 dolárov. A o aké produkty ide? Keď si pozriete Instagram Kendall, natrafíte na značky ako Daniel Wellington, UGG či Calvin Klein. Kylie zase rada propaguje detoxikačné čaje na chudnutie či zoštíhľujúce korzety, o ktorých sme si už čo to na Fitculte popísali, a tak určite viete, že v skutočnosti nepomáhajú a dokonca môžu uškodiť zdraviu. Ide tak len o marketingový ťah.

 

waking up in @calvinklein #mycalvins #ad

Príspevok, ktorý zdieľa Kendall (@kendalljenner),

 

#ad New obsession @sugarbearhair I have two of these a day as part of my hair care routine. They are delish! #sugarbearhair #sp

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

 

Treat Yourself @hismileteeth #hismileteeth #hismile #teethwhitening #teethwhiteningkit #ad

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Domov
Zdieľať
Diskusia