Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2017, 10:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Z obývačky až na Ibizu a k tomu 100 000 eur. Aj takto môže začať kariéra úspešného DJa!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Do tohto ročníka BURN Residency sa môžu všetci talentovaní DJs prihlásiť už len do konca marca.

Skvelá story DJ-a Lollina je ako vystrihnutá z amerického filmu. Ešte pred rokom tento čerstvý tridsiatnik mixoval u seba doma a hral v zapadnutých turínskych kluboch. Životný zlom ale prišiel v podobe prihlášky do súťaže pre všetkých talentovaných Djov  BURN Residency.

Po úspechu v národnom kole sa Lollino dostal na Ibizu a to bol začiatok jeho raketového štartu. Prešiel sériou workshopov pod vedením osobnosti, ako sú Philipp Straub, Dubfire alebo Carl Cox, zahral si na európskom turné a vybojoval trojmesačnú rezidenturu v jednom z najväčších klubov na Ibize. O štyri mesiace neskôr ale získal to hlavné: celkové víťazstvo a s ním spojenú výhru 100 000 eur do ďalšej kariéry! Jeho život sa teraz odohráva na pódiách od Ibizy až po Berlín a je to naozaj jazda! „Výhra v BURN Residency ma vystrelila do iného sveta,“ hodnotí svoj úspech Lollino. „Takúto šancu inde nedostanete. Nesmiete ale čakať, že k Vám príde sama. Musíte sa prihlásiť – a potom dať do toho maximum!“

Do tohto ročníka BURN Residency sa môžu všetci talentovaní DJs prihlásiť už len do konca marca. Tak nahraj svoj set a skús, či tento rok bude patriť tebe! Viac informácií na www.burn.com.

Domov
Zdieľať
Diskusia