Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2017, 17:40
Čas čítania 0:00
Adam Smeták

Gru sa v prvej ukážke k animáku Ja Zloduch 3 stretáva so strateným dvojčaťom. A rozhodne pri tom nebudú chýbať ani milovaní Mimoni

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V tretej časti sa Gru postaví bývalej detskej hviezde, z ktorej sa stal superzloduch.

Universal Pictures nám dnes doručilo prvý trailer k tretiemu pokračovaniu animáku Ja Zloduch 3 (Despicable Me 3). V ňom sa opäť dočkáme postavy zlovestného Grua, tentokrát mu však bude sekundovať jeho stratené dvojča menom Dru. Ten vyzerá takmer rovnako ako Gru, teda až na to, že má vlasy a jeho povaha je diametrálne odlišná. Tentokrát sa Gru bude musieť postaviť Balthazarovi Brattovi, bývalej detskej hviezde, z ktorej sa stal zlosyn kvôli tomu, že mu televízia zrušila jeho seriál, keď dorástol do puberty.

Bratta si však v novom traileri veľmi neužijeme. Prvé ukážky sa točia hlavne okolo stretnutia Drua s Gruom potom, čo Gru sekne so svojimi zločineckými plánmi a snaží sa žiť normálny život. Podľa prvých ukážok by sme sa mohli pri filme baviť. A ak by tomu tak náhodou nebolo, tak štúdio aj tak zarobí milióny na predaji všemožných reklamných predmetov s Mimoňmi. Režírovať bude znova Pierre Coffin spoločne s Kyleom Baldom, ktorý natočil spin-off The Minions. Premiéra je naplánovaná na 29. júna 2017. Čo hovoríte na ukážku? Zaujala vás, alebo ide mimoňovská mánia úplne mimo vás?

Domov
Zdieľať
Diskusia