Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2017, 12:32
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Šialené puzdro pre iPhone obsahuje plnohodnotný androidový smartfón na zadnej strane

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Mierové riešenie pre medzi-platformové spory?

Toto môžete vidieť len na Kickstarteri. Odvážny projekt vývojárov z ESTI Inc. rozhodne nemá obdoby. Pokiaľ ste si vychutnávali nikdy nekončiace vojny medzi majiteľmi smartfónov s Androidom a iOS, toto je ten správny argument, ktorý ukončí všetky hádky. Alebo len rozpúta komické narážky na to, ako veľmi potrebujú iPhonisti Android. Tak či onak, v rámci puzdier obsahujúcich elektroniku vyhráva Eye - The Smart iPhone Case na plnej čiare. A rovnako tak rebríček extravagantných doplnkov pre telefón.

Hromada populárnych technologických portálov vrátane The Verge či Engadget sa vyjadrila na adresu Eye relatívne pozitívne so štipkou humoru. Oplatí sa kupovať tento hybridný a tak trochu nemotorný obal pre váš smartfón? Zariadenie obsiahnuté v obale ponúka 5-palcový FULL HD displej, 3GB RAM, 16GB pamäť, SD slot až do 256GB a čo je dôležité - 2800 mAh batériu, ktorú môžete využívať v rámci oboch telefónov. Nechýba možnosť bezdrôtového nabíjania alebo magnetického úchopu k držiaku (napríklad do auta). Medzi ďalšie propagované výhody jednoznačne patrí infračervený vysielač pre diaľkové ovládanie, ďalšie dve sim karty a samozrejme všetky možnosti a funkcie Androidu, ktoré iOS nemá. Puzdro prichádza s predinštalovaným Androidom 7.1 Nougat. 


Nepopierame, že zlepenec má mnoho výhod a určite si v niektorých prípadoch nájde skvelé využitie, no i tak treba tento produkt brať s určitou rezervou. Na druhú stranu, v rámci kampane sa im podarilo vyzbierať už takmer 200 000 dolárov (pôvodný cieľ bol 95 000), pričom momentálne vás vyjde obal na 110 € spolu s dopravou. Keď si však odmyslíme príšerný vzhľad a fakt, že pri páde sa budeme strachovať rovno o dva displeje, stane sa Eye praktickým spoločníkom pre náročných užívateľov. 

Šialené puzdro pre iPhone obsahuje plnohodnotný androidový smartfón na zadnej strane
Zdroj: Kickstarter
Šialené puzdro pre iPhone obsahuje plnohodnotný androidový smartfón na zadnej strane
Zdroj: Kickstarter
Domov
Zdieľať
Diskusia