Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2017, 12:43
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Boli na cyklistickom výlete, keď ich prepadla najroztomilejšia kengura na svete. Roztomilá Quokka je prítulná a ešte sa aj rada fotí

ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA
Uložiť Uložené

Jedinečné stretnutie sa Campbellovi podarilo v horúcej Austrálii.

21-ročný Campbell Jones sa so svojou priateľkou vybral na cyklistický výlet po prašných cestách rozpálenej Austrálie. Pokojný deň im však narušilo príjemné prekvapenie, keď im do cesty vbehla takzavná Valabia quokka, malá zavalitá kengura, ktorá sa na kengury vôbec nepodobá. Každopádne, pár ihneď zoskočil zo svojich bicyklov a Campbell vytiahol GoPro kameru, s ktorou spravil naozaj fenomenálne vtipné zábery. Roztomilá kengurka bola navyše prítulná a vôbec neváhala zapózovať do kamery či si s Campbellom vyfotiť aj štýlové fotografie, ktoré ihneď zavesil na internet. Mimochodom, Quokky sú takouto nebojácnosťou známe, v prírode majú len veľmi málo predátorov a ľudia ich často kŕmia, preto sa často potulujú po poľných cestách. Aj napriek tomu je však toto roztomilé stvorenie označené ako vulnerable (zraniteľné). Campbellovi môžeme jeho fotky iba ticho závidieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia