Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2017 o 13:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žiješ hudbou a za mixom si ako doma? BURN Residency hľadá talentovaných DJov!

REFRESHER
Uložiť Uložené

BURN Residency, najväčšia svetová súťaž hľadajúca talentovaných DJov, práve začala.

Tento rok štartuje už siedmy ročník BURN Residency. Súťaže, ktorá ponúka šancu všetkým DJom, ktorých talent zatiaľ nik neobjavil. V ponuke je naozaj veľa: cesta na Ibizu a osobný koučing od ľudí, o ktorých si doteraz len počul. Účasť na európskej tour alebo dokonca získanie rezidencie v jednom z najlepších klubov na Ibize. A úplne na konci cesty tak šanca na zmluvu v hodnote 100.000 EUR. Takto nejak vyzerá životná príležitosť, no nie?

Prihlasovanie do BURN Residency prebieha na www.mixcloud.com. Pre účasť v súťaži si musíš pripraviť čo najlepší set v stanovenej dĺžke a najneskôr do 1. apríla 2017 ho vložiť na súťažnú stránku. Dôležité však je získať pre svoj gig maximálne podporu od fanúšikov! Z tých najúspešnejších mixov vyberie porota päť semifinalistov, ktorí dostanú jedinečnú príležitosť stretnúť sa spolu v mix-off kole. Najlepší  z nich bude vyhlásený slovenským víťazom a odíde sa predviesť na Ibizu, kde ho čaká rada workshopov s hviezdnymi mentormi a hlavne príležitosť bojovať o zmluvu na 100.000 Eur k naštartovaniu svojej kariéry. Budeš to práve ty?

Žiješ hudbou a za mixom si ako doma? BURN Residency hľadá talentovaných DJov!
Zdroj: BURN Residency
Žiješ hudbou a za mixom si ako doma? BURN Residency hľadá talentovaných DJov!
Zdroj: BURN Residency

 

Zisti viac na www.burn.com, alebo sa rovno prihlás! Ibiza už na teba čaká!

#BURNResidency

Domov
Zdieľať
Diskusia