Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2017, 15:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Problémový The Irishman legendárneho Martina Scorseseho je opäť v hre. Doručí nám mafiánsky epos s Robertom De Nirom Netflix?

FILMY A SERIÁLY THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

Dočkáme sa konečne dlho odkladanej gangsterky oscarového veterána?

Nie je veľkým tajomstvom, že legendárny Martin Scorsese chce už nejaký ten piatok nakrútiť gangsterku The Irishman (na Filmkulte sme vás o tomto projekte hojne informovali). Adaptácia románu Charlesa Brandta sa rozbiehala už v roku 2008, ale režisérovi sa nedarilo nájsť štúdio, ktoré by malo záujem. Minulý rok pritom vyzeral nádejne. Distribučné práva malo obstarať STX Entertainment a Paramount s tým, že The Irishman pôjde do kín v roku 2018.Paramounte sa však napokon zľakli a projekt vyhodnotili ako príliš rizikový.

Problémový The Irishman legendárneho Martina Scorseseho je opäť v hre. Doručí nám mafiánsky epos s Robertom De Nirom Netflix?
Zdroj: Universal Pictures

Nedávno však do hry vstúpil Netflix a zdá sa, že veci sa konečne pohli správnym smerom. Netflix už dávno nie je len obyčajná streamovacia služba, ale spoločnosť s množstvom úspešných titulov na svojom konte. Ak by tentokrát všetko klaplo, pre fanúšikov by išlo o veľký sviatok. Martin Scorsese by totiž opäť spojil sily s Robertom De Nirom, čo by bolo prvýkrát od ich spolupráce na kultovom Casine (1995). Fanúšikom však trochu robí vrásky fakt, že Scorsese by vo filme použil digitálne triky, aby hercov omladil. Ide o dosť riskantný a navyše nie príliš lacný krok. Rozpočet na režisérovu novinku by mal byť okolo 100 miliónov dolárov. Scenár napísal oscarový Steven Zaillian. 

Odporúčané
The Irishman (Recenzia) The Irishman (Recenzia) 28. novembra 2019, 13:50

Dúfajme, že Netflix náklady ustojí a už sa konečne začne natáčať. Ak by sme sa nového gangsterského eposu od režisérskeho majstra nedočkali, bola by to predsa len sakramentská škoda.

Domov
Zdieľať
Diskusia