Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2017, 9:15
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Známy tvorca zomrel priamo počas charitatívneho 24-hodinového streamu. S fanúšikmi zbieral peniaze pre choré deti

ZAUJÍMAVOSTI TWITCH
Uložiť Uložené

Brian "Poshybrid" Vigneault je už na druhom svete.

Mnohí internetoví tvorcovia živiaci sa hraním hier z času na čas zorganizujú veľkolepú udalosť, počas ktorej sa napríklad snažia zabaviť svojich fanúšikov po celých 24 hodín v rámci jediného streamu. Známy streamer Brian „Poshybrid“ Vigneault venujúci sa najmä hre World of Tanks sa nedávno snažil prostredníctvom takéhoto streamu vyzbierať spoločne so svojimi fanúšikmi financie pre organizáciu Make-A-Wish Foundation, ktorá plní priania napríklad deťom trpiacim rakovinou, a Brian s ňou dlhší čas spolupracoval.

Nanešťastie, jeho nedávny stream sa ukázal byť jeho posledným verejným vystúpením v jeho živote. Brian zvykol mnohokrát do týždňa streamovať pokojne aj 20 hodín naraz, takže jeho organizmus dostával poriadne zabrať a napokon to nevydržal. Okolo tretej hodiny ráno sa vzdialil od počítača, čo bolo približne 22 hodín po začiatku streamu, a keď sa dlhšiu dobu neukazoval, jeho fanúšikovia si mysleli, že jednoducho zaspal. Na druhý deň ráno ho však zastihli aktívneho v chatovacej aplikácii Discord, a tak mu napísali, pričom sa nedočkali odpovede od neho, ale od detektíva z miestnej polície vyšetrujúceho jeho smrť. Políca zatiaľ neurčila presnú príčinu jeho smrti, ale 35-ročný streamer za sebou zanechal skvelú komunitu fanúšikov a jeho kanál na Twitchi bol dokonca označený ako spomienkový, takže ak si Briana niekedy sledoval, môžeš si naňho v chate aspoň takýmto spôsobom spomenúť.  

Známy tvorca zomrel priamo počas charitatívneho 24-hodinového streamu. S fanúšikmi zbieral peniaze pre choré deti
Zdroj: The Sun
Domov
Zdieľať
Diskusia