Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2017, 22:32
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Na newyorskom týždni módy sa po móle prechádzali imigrantky prezentujúce kolekciu moslimskej návrhárky

MÓDA DIZAJN
Uložiť Uložené

Kolekciu moslimskej návrhárky Anniesy Hasibuan predvádzali na New York Fashion Weeku imigrantky, respektíve dcéry imigrantov do USA.

Indonézska módna návrhárka Anniesa Hasibuan priniesla po roku na newyorský týždeň módy svoju ďalšiu kolekciu a opäť sa odhodlala aj na odvážny krok, ktorý zarezonoval nielen módnym svetom. V roku 2016 v New Yorku predstavila outfity, ktorých súčasťou bol hidžáb, a v roku 2017 sa rozhodla zaujímavým spôsobom upozorniť na to, že v rozdieloch je krása a že by sme sa ich nemali obávať. Na móla preto vyslala modelky, z ktorých každá bola buď imigrantka alebo dcéra imigrantov do USA. Anniesa pokračovala aj v trende hidžábov, a tak mali znova všetky jej modelky na hlavách tento typ pokrývky. Hlásajúc, že móda medzi ľuďmi nerobí rozdiely, ukázala Indonézanka na newyorskej pôde krásu rôznorodých žien, a zároveň, hoci to nebol jej prvotný zámer, rozšírila do sveta odkaz rovnosti a akceptovania jeden druhého. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia