Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2017, 5:32
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Dychvyrážajúci trailer pre Rýchlo a zbesilo 8 plný akcie a výbuchov stavia Toretta pred veľký problém. Dokáže rodina držať pokope aj v najtemnejších chvíľach?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Fate of the Furious ako ôsma časť série ponúkne nezabudnuteľnú dávku akcie a hlavných hrdinov postaví pred obrovskú hrozbu.

Prichádzajúci americký Super Bowl je vždy predzvesťou obrovskej porcie nových upútavok z očakávaných blockbusterov. Päťdesiaty prvý ročník nám už stihol priniesť krátke spoty pre futuristický Ghost in the Shell či Transformers: The Last Knight. Dnes vám predstavujeme ďalšiu ukážku, tentokrát pre ôsmy diel z rýchlej a zbesilej ságy nesúci oficiálny názov The Fate of the Furious. Posledný trojminútový, akciou nabitý trailer po prvom dni od svojho uvedenia dosiahol hranicu neuveriteľných 139 miliónov zhliadnutí. Herec Dwayne Johnson nás už na najnovšiu verziu pripravil prostredníctvom jeho instagramu, a to konkrétne promo fotkou s citátom jeho postavy. 

V osmičke nám bude chýbať Paul Walker, ale sme zvedaví, ako sa príbeh vyvynie ďalej a či sa rodina dokáže udržať pokope aj v ťažkých časoch. Podľa oficiálnej synopsy sa Dominic nechá zatiahnuť tajomnou ženou (Charlize Theron) do sveta zločinu a čoskoro sa dostane do problémov. V snahe zabrániť ublíženiu jeho najbližším bude musieť vynaložiť maximálne úsilie a rovnako sa nezaobíde ani bez pomoci od jeho priateľov. V snímke navštívime rôzne kúty sveta vrátane chladného Islandu a tropickej Kuby. Ak sa o projekte chcete dozvedieť ešte o čosi viac, otvorte toto vlákno. Teraz si už bez ďalších rečí pokojne pustite nový dychvyrážajúci trailer. Premiéry na striebornom plátne sa dočkáme 13. apríla 2017.

Dychvyrážajúci trailer pre Rýchlo a zbesilo 8 plný akcie a výbuchov stavia Toretta pred veľký problém. Dokáže rodina držať pokope aj v najtemnejších chvíľach?
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia