Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. januára 2017, 16:26
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Milionár sa rozhodol niekomu darovať byt za 140-tisíc eur. V detstve spával na lavičkách a teraz chce pomoc posunúť ďalej

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Úspešný Marco vracia svoje šťastie späť ku obyčajným ľuďom.

Je skvelé, ak si úspešní ľudia uvedomujú, že pred rokmi aj oni začínali od nuly a v ich životoch sa objavil niekto, kto ich motivoval či nasmeroval na správny smer. Pochopil to Marco Robinson, sympatický milionár zo Spojeného kráľovstva, ktorý v detstve zažíval ťažké časy a so svojou matkou museli často prespávať na lavičkách v parkoch, pretože jednoducho nemali dostatok peňazí na vlastnú strechu nad hlavou. Marco napokon stretol správnych ľudí a naučil sa investovať svoje peniaze do nehnuteľností, ktorých dnes po celom svete vlastní viac než 150 a práve jednu z nich v spolupráci s televíziou Channel 4 odovzdá úplne zadarmo jednému štastlivcovi.

Marco sa už stretol s bezdomovcami a ľuďmi z horšieho sociálneho prostredia v meste Preston, kde sa jeho byt nachádza a neustále rozmýšľa nad tým, kto by sa mohol stať jeho novým majiteľom. Jeho byt má hodnotu približne 140-tisíc eur a ani zďaleka nepatrí medzi tie najväčšie a najluxusnejšie, lenže Marco sám hovorí, že chce niekomu ponúknuť možnosť získať pokoj domova a možnosť obrátiť svoj život naruby. Vďaka spolupráci s televíziou Channel 4 sa počas šiestich týždňov bude stretávať so záujemcami a nakoniec vyberie jedného šťastlivca, ktorým môžeš byť teoreticky aj ty. Stačí napísať dva krátke odseky o tom, prečo by si mal byt dostať aj ty a odoslať mu ich na e-mail [email protected].

Domov
Zdieľať
Diskusia