Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2017, 19:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vyzleč si nohavičky Anastasia, alebo keď to na pána Graya príde priamo vo výťahu. Sledujte novú porciu šteklivých ukážok z Pätdesiat odtieňov temnoty

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dopadne Fifty Shades Darker kvalitatívne lepšie než jeho predchodca? Nuž, na odpoveď si musíme počkať už iba niekoľko málo dní.

Deň svätého Valentína, teda sviatok všetkých zamilovaných sa už nezadržateľne blíži a spolu s ním do našich kín vtrhne aj mnohými očakávaná snímka Fifty Shades Darker, ktorá predstavuje erotické a zároveň aj R-kovým ratingom ohodnotené pokračovanie dva roky starého počinu s názvom Fifty Shades of Grey. No a keďže štúdio Universal Pictures si už zásobu trailerov a rôznych televíznych spotov s veľkou pravdepodobnosťou vyčerpalo, ponúklo nám dnes jeden celkom nový klip priamo z filmu. Ten je zameraný na známu pikantnú scénu vo výťahu, v ktorej Christian uspokojuje Anastasiu. V závere už iba dodáme, že premiéra snímky Pätdesiat odtieňov temnoty je naplánovaná na 9. februára 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia