Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2017, 22:06
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Bude sa pokračovanie Doctora Strangea uberať hororovou cestou ako v komiksoch alebo ostane verné sci-fi žánru?

FILMY A SERIÁLY DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS
Uložiť Uložené

Režisér Scott Derrickson sa rozhovoril o možnom pokračovaní, ktoré by sme videli až po Cumberbatchovej účasti v Avengeroch.

Oscarová nominácia Doctora Strangea za vizuálne efekty nás veľmi neprekvapila. Všetci sa zhodneme, že sa prekonali aj samotní tvorcovia a dostali sme presne to, čo sme čakali, až sa nám z toho krútila hlava. Ale v dobrom. Režisér Scott Derrickson sa v nedávnom rozhovore vyjadril aj na trochu odlišnú tému. Ak ste čítali komiksy, viete, že sú do Strangeovho príbehu zapojené aj hororové elementy. Je tu možnosť, že by sa podobným smerom uberalo aj pokračovanie? V prvom rade by sa Derrickson nechcel držať žiadneho striktného žánrového pravidla. Je si vedomý, že osemdesiate roky ponúkali veľa hororových príbehov a Doctor Strange nebol výnimkou. Pridal však aj fakt, že toto obdobie považuje za slabšie, čo sa týka kvality komiksov. S vytvorenými alternatívnymi dimenziami filmu je nadovšetko spokojný a chce sa do budúcnosti uberať rovnakým smerom. Veď má predsa nekonečno možností.

Bude sa pokračovanie Doctora Strangea uberať hororovou cestou ako v komiksoch alebo ostane verné sci-fi žánru?
Zdroj: Disney

A ako to teda bude? Dvojka je stále ešte len nepriamo potvrdená, no môžeme povedať, že je viac než pravdepodobná. Podľa informácii sa dočkáme ďalších inovácii. Možné je prakticky všetko a sme zvedaví, ktorou cestou sa príbeh uberie. Derrickson ešte dodal, že jeho obľúbený záporák z komiksov je Nightmare. To však neznamená, že ho uvidíme na veľkom plátne, či vôbec v spojitosti s hororovými elementami. Zatiaľ je všetko len vo hviezdach, no my vás budeme postupne informovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia