Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2017, 13:53
Čas čítania 0:00
Richard Končol

Motivuj sa v plnení svojich pracovných úloh, Deň splnených taskov prichádza!

REFRESHER PRÁCA
Uložiť Uložené

Ak si lenivý niečo poriadne dokončiť, teraz máš skvelú príležitosť.

23. január je ten deň, kedy to všetko vypukne - Deň splnených taskov. V tento deň spoja sily slovenské coworkingy v metropole východu aj západu, teda v Bratislave aj Košiciach, ale aj v Martine, Žiline, Banskej Bystrici, Prešove a ďalších mestách, aby privítali medzi sebou svojich členov aj nečlenov a spoločne sa motivovali v plnení svojich úloh.

Okrem iného dostaneš tipy a triky na efektívnu prácu - hecovanie do práce je samozrejmosťou. Na podujatí sa zúčastnia aj profíci z oblasti time-managementu a self-managementu, takže určite niečo pochytíš aj niečo od nich a naučíš sa, že prokrastinovať a odkladať všetko na poslednú chvíľu nakoniec nie je až tak dobrou voľbou. Zapojiť sa môžeš odkiaľkoľvek - aj keď sedíš v škole, doma, v kancli či coworkingu. Zdieľaj svoj zoznam úloh na tento deň na sociálnej sieti s hashtagom #dnestaskujem a začni na nich usilovne pracovať, tak, ako kedykoľvek inokedy - či už na to použiješ diár, appky či kalendár od Googlu.

Motivuj sa v plnení svojich pracovných úloh, Deň splnených taskov prichádza!

Ak prídeš do ktoréhokoľvek zo zapojených coworkingov, máš vstup zadarmo a dostaneš ešte aj kávu alebo čaj grátis. Udalosť prebieha celý deň a vyvrcholí večer o 19:00 na Noci lifehackingu v bratislavskom KC Dunaj, kde bude séria prednášok, ktorá ti pomôže vylepšiť time a self-management, trochu ťa naučí aj športovať a zdravo jesť a fungovať v prítomnosti. Pre ľudí mimo Bratislavy sa chystá možnosť livestreamu, takže nezúfaj - nič ti neujde. Ak máš vo svojom meste coworking, ktorý chceš zapojiť, napíš mail na [email protected].

Odporúčané
Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru 27. marca 2024, 13:00

Organizátorom podujatia je Connect - priestor spájajúci šikovných ľudí a dobré nápady. Tešíme sa na vás už čoskoro! Zoznam zapojených coworkingov je priebežne aktualizovaný tuPre viac informácií sleduj Connect na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia