Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2017, 17:40
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dve sexi morské panny požierajú ľudí a hľadajú lásku svojho života. Bizarná hororová komédia sľubuje v traileri originálny zážitok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pri tomto debute Agnieszky Smoczynskej sa na nedostatok originality rozhodne sťažovať nemôžeme.

Buďme radi za filmy ako The Lure. Obzvlášť v dnešnej dobe, kedy je stále ťažšie prísť s niečím novým a originálnym. A čo už môže byť viac lákavejšie než komediálny hororový muzikál o dvoch sexi morských pannách, ktoré zabávajú návštevníkov istého nočného klubu, popri tom požierajú ľudí a hľadajú životnú lásku? Myslím, že len máločo. Debutový film Agnieszky Smoczynskej sa navyše teší pomerne pozitívnej kritickej odozve a z rôznych festivalov si doteraz odniesol až jedenásť ocenení. V hlavných úlohách uvidíme Martu Mazurek a Michalinu Olszańskú (obe si zahrali v chválenej českej dráme Já, Olga Hepnarová). Trailer láka na energickú a nápaditú jazdu. Šancu tomu určite dáme! V domovskom Poľsku mal The Lure premiéru 25. decembra 2015, do širšej distribúcie by sa mal dostať vo februári tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia