Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2016, 12:24
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dá sa Európa precestovať bez peňazí vďaka Tinderu? Dvaja kamaráti si museli vybaviť jedlo, ubytovanie aj atrakcie s nulovým rozpočtom

ZAUJÍMAVOSTI EURÓPA ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Viac než 10 000 oslovených slečien a takmer nesplniteľná výzva.

Ak si posledných pár rokov nebol skrytý niekde v jaskyni, potom si už určite počul o zoznamovacej aplikácii Tinder. Jej primárnym účelom je spájať ľudí v okolí a umožniť im stretnúť sa, zoznámiť sa a prípadne aj začať randiť. Dvaja chalani Matt a Ammar sa však rozhodli, že Tinder vyskúšajú využiť aj trochu rozdielne a keďže bývajú v USA, vybrali sa na výlet do Európy. Ich výzva spočívala v tom, že zaplatené mali iba letenky a v Amsterdame, Paríži a Barcelone si museli zabezpečiť jedlo, ubytovanie aj návštevu atrakcií len vďaka Tinderu a ľuďom, ktorých vďaka nemu stretnú. Nebolo to vôbec jednoduché, veď chalani zostávali často niekoľko hodín úplne hladní a vyčerpaní, ale ich príbeh dopadol šťastne. V každom meste sa im podarilo nájsť všetko, čo si zaumienili a ešte aj spoznali krásne slečny z Európy, ktoré im s radosťou poukazovali svoje mestá, dali im najesť a nechali ich prespať u seba doma. Dnešný svet predsa len ponúka bláznivé dobrodružstvá na dosah ruky, takže stačí jeden dotyk po displeji a tvoj deň sa môže úplne zmeniť.  

Domov
Zdieľať
Diskusia