Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2016 o 12:51
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Mysteriózne sci-fi od Netflixu prichádza s trailerom, ktorý poteší všetkých milovníkov záhad

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Milovníci civilných sci-fi príbehov by mali tejto minisérii venovať pozornosť.

Netflixácka mašina sa nezastavuje a neúnavne nám predhadzuje jeden pozoruhodný projekt za druhým. Ani seriál so záhadným názvom The OA nebude výnimkou. Zaujímavé je na ňom už to, ako sa ho producenti rozhodli propagovať. Ešte predtým, než vypustili oficiálny trailer, na svojom twitterovom účte zanechávali kryptické odkazy:Videli ste smrť? Videli ste temnotu? Videli ste svetlo?“ Nasledovali dve kratučké videá zobrazujúce mladú ženu, ktorá skáče z mosta. Zaháčkovať zvedavosť divákov sa tvorcom nepochybne podarilo.

Teraz dorazil regulárny trailer, ale nespoliehajte sa na to, že by niečo podstatné odhalil. Dozvedeli sme sa ale, že žena z predchádzajúcich videí sa volá Prairie Johnson. Narodila sa nevidiaca a pred siedmimi rokmi záhadne zmizla. A teraz sa nemenej záhadne znovu objaví doma. A čo viac: vrátil sa jej zrak. Kde bola? Čo sa s ňou dialo? The OA vnadí na veľmi sľubné a civilné mysteriózne sci-fi. Pod palcom ho má režisér Zal Batmanglij (The East, Wayward Pines) a scenáristka a herečka Brit Marling (ktorá stvárnila aj hlavnú rolu). Marling predtým zahviezdila v skvelej a inteligentnej sci-fi dráme Another Earth, takže dôveru fanúšikov by mala mať úplnú. V minisérii si ďalej zahrá napríklad Will Brill (The Eyes of My Mother), Scott Wilson (The Walking Dead), Emory Cohen (Brooklyn) či Brendan Meyer (The Guest). Osem dielov (každý po hodine) k nám dorazí už 16. decembra 2016.

Mysteriózne sci-fi od Netflixu prichádza s trailerom, ktorý poteší všetkých milovníkov záhad
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia