Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2016, 18:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dve najväčšie bratislavské rapové zoskupenia sa neboja nikoho. H16 a DMS rapujú v novom klipe prvú ligu

HUDBA DMS
Uložiť Uložené

Album Sila je už oficiálne vonku a s ním aj zopár prekvapení.

Rok 2016 sa blíži ku koncu a slovenské rapové publikum už má k dispozícii všetky albumové počiny svojich obľúbených interpretov. Na niektoré sme čakali zopár rokov, iné zas boli ohlásené len pred pár mesiacmi, no v konečnom dôsledku je podstatný hlavne samotný obsah. Tým posledným očakávaným je práve projekt SILA od chalanov z H16, ktorý je štvrtým spoločným albumom jednej z dvoch legendárnych crews. Drvivá väčšina z vás by už mala mať svoj originál doma, a tak ste už pravdepodobne aj mali možnosť odhaliť všetky prekvapenia, o ktorých sme už viackrat písali. Aj keď bola SILA pôvodne promovaná ako album bez hostí, už pri zverejnení skladby Jetpack nám bolo jasné, že sloha od Pil C-ho nebude jedinou.

A mali sme pravdu. Na albume sa totiž objavuje aj DMS, teda menovite dvojica Separ a Dame. Tí ovládli spoločne s H16 vec s názvom Nebojím sa nikoho, ktorý hovorí snáď za všetko. Pätica raperov toho stihla za 6 minút viac než dosť a aby toho nebolo málo, dnes sme sa dočkali aj atmosférického vizuálu. Jeho autorom je Mišo Nemtuda a jeho A-Team, ktorý už tradične odviedol vynikajúcu prácu a vy si teraz môžete pozrieť výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia