Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2016, 13:28
Čas čítania 0:00
johnnybravo

IKEA premenovala svoje produkty, ktorými vie vyriešiť rôzne vzťahové problémy. Ak tvoj partner chrápe, tak mu kúp vlastnú posteľ

ZAUJÍMAVOSTI IKEA
Uložiť Uložené

Opäť raz trefná kampaň od IKEA.

IKEA si povedala, že jej záleží na problémoch, s ktorými sa stretávajú zákazníci a v novej reklamnej kampani sa zamerala na to, ako by im vedela pomôcť napríklad vo vzťahoch. Spoločne s agentúrou Åkestam Holst premenovala svoje produkty na názvy vzťahových problémov a rozhodla sa tvrdiť, že práve nákup konkrétnych predmetov by tieto problémy mohol vyriešiť. V prípade chrápajúceho manžela by ti teda malo stačiť zainvestovať do novej postele a ak sa zase tvoj syn, čo je síce menej pravdepodobné, ale dnes majú ľudia potomkov v akomkoľvek veku, pričasto hráva na počítači, IKEA ti rada predá nožnice, s ktorými ľahko prestrihneš všetky káble navôkol. Spomínaná agentúra sa dokonca pohrala s novou marketingovou kampaňou natoľko, že ak začnú ľudia vyhľadávať prostredníctvom Google názvy vzťahových problémov, okrem iného sa im v rámci reklamnej časti objaví aj odkaz na stránku IKEA, a tak sa môžu ľudia rozhodnúť aj pre menej extrémny zákrok.

Domov
Zdieľať
Diskusia