Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2016, 16:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Baywatch sa s množstvom sexuálnych narážok a sexi žien stáva vďaka zábavnému traileru najočakávanejšou komédiou leta 2017

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Skvelé vtipy, nádherné ženy, vypracovaní chlapi a atraktívny vizuál. Debutový trailer pre Baywatch je tu!

The Rock, Zack Efron, Alexandra Daddario a množstvo ďalších neznámych žien. Sú ale sexi, takže je vlastne jedno, že nejde o herečky (alebo, že sú neznáme). Baywatch nikdy nebolo o extrémne kvalitných hereckých výkonoch. Taktiež ale nebolo také sexistické a vtipné ako v traileri nižšie. Reboot seriálu vo forme celovečeráku s ratingom R (mládeži neprístupné, veď počkajte, keď dostaneme necenzurovaný red band trailer) vyzerá skutočne nádejne. Neberie sa vážne, vie si zo seba vystreliť, scéna s Rockom na mopede ma úprimne rozosmiala a na tie sporo odeté ženské sa už skutočne teším. R-kový rating navyše snímke a hlavne scenáru ako takému určite dodal množstvo skvelých nápadov a scén, ktoré by inak v kinách deti vídavať nemali. 

Okrem hlavných hercov si môžeme pripočítať aj cameá Davida HasselhoffaPamely AndersonR-kový rating a poriadnu dávku nostalgie a vyjde vám film, ktorý by mohol zarobiť slušné peniaze. Režíroval Seth Gordon (Horrible Bosses) podľa scenára Damiana Shannona a Marka Swifta. Pôvodne bola premiéra stanovená na 19. mája 2017, vtedy však bude konkurencia asi až príliš silná. Do kín sa dostane Scottov Alien: Covenant, rodinná komédia Diary Of A Wimpy Kid: The Long Haul, animák The Nut Job 2 a hororový sequel Annabelle 2. Producenti teda nechceli zbytočne riskovať a premiéru posunuli na 26. mája 2017. Baywatch sa tak stretne v súboji s Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

Domov
Zdieľať
Diskusia