Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. decembra 2016, 15:42
Čas čítania 0:00
Valéria Frázová

6 nevkusov, ktoré na sebe ženy dobrovoľne páchajú. Niektoré prekážajú dokonca aj mužom

MÓDA MAKE-UP
Uložiť Uložené

Bez týchto beauty failov by sme sa určite zaobišli.

Niektoré z nás každomesačne absolvujú najrôznejšie procedúry, vďaka ktorým sa cítia mnohokrát lepšie a atraktívnejšie v očiach mužov. Dokážeme minúť nie desiatky, ale stovky eur u kaderníčky, kozmetičky, manikérky, aby sme si dodali o stupeň vyššie sebavedomie nevinným "tunningom." Ako to však dopadne, keď až príliš túžime po dokonalosti a veci sa vymknú kontrole?

1. 4D mihalnice 

Príroda ti nenadelila a ty chceš mať tiež zvodný pohľad ako Angelina. Chápeme. Ten pocit keď žmurkneš a začne vonku poletovať lístie. Ráno sa nemusíš malovať a budíš sa "prirodzene" krásna, sen každej ženy. (aj chlapa) Má to ale jeden háčik. Nadpojené mihalnice sú krásne v prvý týždeň. Potom začnú vypadávať. A krútiť sa. Každým dňom to je len horšie a po dvoch týždňoch už vyzeráš ako vypelichané kura. Časy keď chalani netušili, že máme vo vačku tajné triky ako nadpojené mihalnice sú dávno preč. Takže na príliš dlhé, husté alebo inak neprirodzené mihalnice radšej rýchlo zabudni.

6 nevkusov, ktoré na sebe ženy dobrovoľne páchajú. Niektoré prekážajú dokonca aj mužom
Zdroj: http://1.bp.blogspot.com/-FSODeo-sdbU/VbtFh49KLgI/AAAAAAAAQqw/-QPt3UeS_FU/s1600/Eyelash%2BExtensions%2B2%2Bweeks%2BReview%2BClose%2BUp%2B.jpg

2. Nechty

Pri zoznámení a podaní ruky je to prvá vec, na ktorú upriamime pozornosť. Keď máš za nimi hlinu, je jasné že si vášnivá záhradkárka a ak máš okúsané pahýle, pravdepodobne mávaš sklony nerváčiť. Tak či onak, nechty chceme mať upravené a nie všetky oplývame talentom od Boha urobiť si #nailart ako z Pinterestu. Ja osobne si pri každom lakovaní prejdem malým infarktom myokardu, keď si tesne po nalakovaní posledného prstu opriem ruku o vankúš/tepláky/župan. Rozmažem si jeden prst, pri opravovaní aj všetky ostatné a skončí to odlakovačom a termínom u manikérky. Je v pohode mať upravené gelové nechty, ale nie pazúre. Chlap má u prdele či máš nechty svoje alebo umelé, pokiaľ ho pri pozeraní Narcos škrabkáš na chrbte. ALE! Ak máš 4cm dlhé ligotavé špicáky, s ktorými máš problém utrieť sa po návšteve toalety a vybrať si karpinu, nie je to ani praktické, ani vkusné. 

6 nevkusov, ktoré na sebe ženy dobrovoľne páchajú. Niektoré prekážajú dokonca aj mužom
Zdroj: www.therichest.com

3. Nadpojené vlasy

Sú dva typy mužov, tí ktorí si nadpojené vlasy nevšimnú ani keď im zostane v ruke pramienok a potom takí, čo už z diaľky vidia dve rôzne dĺžky a farby vlasov. Deklarovať, že svoju korunu krásy si si pestovala niekoľko rokov a následne si spraviť cop, kde ti zospodu presvitajú spoje kričiace: "fake," je rovnaké ako tváriť sa, že sa svojej postave venuješ každý deň vo fitku, pritom si len chudá po mame a bežne tlačíš bez výčitiek mekáč. Existuje naozaj veľmi málo profesionálnych salónov, kde ti nadpoja vlasy kvalitne, preto to bohužiaľ často dopadá tak, že tvoje vlasy sú po plecia, dlho dlho nič a zrazu tu máme vlasy nadpojené. Ak už investuješ do predlžovania, zahusťovania alebo inej zmeny, ktorá zahŕňa nejaké cudzie zásahy na tvojej hlave, venuj dostatok času a najmä peňazí do hľadania kvalitného salónu a aj nových vlasov, aby to nedopadlo takto:

6 nevkusov, ktoré na sebe ženy dobrovoľne páchajú. Niektoré prekážajú dokonca aj mužom
Zdroj: facesofony.com

4. Obočie

Obočie bolo spomedzi všetkých prešľapov spomínané mužmi úplne najčastejšie. Ak tvoje obočie pripomína svojím tvarom letiacu vranu alebo hokeju, robíš niečo zle. To, že si nejaká makeup bloggerka dala tutoriál na instagram ešte  neznamená, že máš utekať do papierníctva pre centrofixku a nasledovať tento bizarný trend roku 2016. Ak si farbíš vlasy na tmavohnedo, prípadne čierno, máme pre teba možno prevratnú novinku, ktorá ti zmení život. Nie, tvoje obočie nemusí byť čierne. Zvoľ farbu, ktorá je o odtieň či dva bledšia, žiadne hrany a vyfarbovanie. Prirodzenosť je cesta dievča zlaté. K vytetovanému obočiu sa vyjadrovať odmietam, ak už je to naozaj nevyhnutné, vygoogli si microblading.

6 nevkusov, ktoré na sebe ženy dobrovoľne páchajú. Niektoré prekážajú dokonca aj mužom
Zdroj: pinterest.com
6 nevkusov, ktoré na sebe ženy dobrovoľne páchajú. Niektoré prekážajú dokonca aj mužom
Zdroj: www.topinspired.com

5. Fejkové kabelky

Tu sa nám muži aj ženy delia na dva tábory. Na tých, ktorí absolútne nezaregistrujú ani značku kabelky, prípadne im je jedno či je to originál alebo napodobenina a potom tých, ktorí sa vyznajú. Technológie pokročili a rozoznať dobre ušitý turecký fejk Michael Kors kabelky môže byť pre chalana problém. To ťa však neoprávňuje k jej nákupu. A je to rovnako  smiešne ako keď pricupitáš na rande a na ruke máš zavesenú kabelku Cuggi (namiesto Gucci). Áno aj takéto kúsky si každoročne nájdu nové majiteľky. A ja sa pýtam prečo? Výhovoriek typu: „Pretože nie každý ma na originál,“ ma prosím ušetrite. Kedy sa už naučíme, že omnoho šťasnejšia voľba je kúpiť si peknú kabelku v Zare za 50 eur namiesto lacnej Lujvitonky, ktorá sa ani nepredáva?

6 nevkusov, ktoré na sebe ženy dobrovoľne páchajú. Niektoré prekážajú dokonca aj mužom
Zdroj: www.purseblog.com


6. Legíny

Rozhodne sa nechceme nikoho dotknúť, ale všetci zástupcovia mužského rodu sa nám jednomyseľne zhodli, že s legínami treba narábať opatrne! Tento kus oblečenia rozhodne nelichotí každému typu postavy a upozorňuje na partie prípadne nedokonalosti, od ktorých je lepšie pozornosť odpútať. Samozrejme obtiahnutými legínami toho nedocieliš a vo finále ti budú vadiť pohľady ľudí, ktorí si ťa chtiac či nechtiac budú premeriavať. Súhlasíme s tým, že každá z nás by mala nosiť, čo sa jej páči, ale treba prihliadať aj na to, čo tvojmu typu postavy pomôže a čo uškodí. Druhá dôležitá vec, legíny nie sú nohavice! Do fitka či pod dlhý sveter miesto pančúch? Áno. Namiesto nohavíc? Rozhodne nie!

6 nevkusov, ktoré na sebe ženy dobrovoľne páchajú. Niektoré prekážajú dokonca aj mužom
Zdroj: www.thestudentroom.co.uk

Z ktorých módnych prešľapov naskakujú zimomriavky tebe? Napíš nám do komentárov.  

Domov
Zdieľať
Diskusia