Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2016, 15:53
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Poľskej žene zachránila život pred rútiacim sa autom pouličná lampa. Ustála aj rýchlosť vozidla a nenechala ho vraziť do budovy

ZAUJÍMAVOSTI POĽSKO
Uložiť Uložené

Akoby sa druhýkrát narodila.

Človek sa niekedy dostane do situácie, po ktorej si môže povedať, že sa druhýkrát narodil. Inak na tom nebola ani žena v poľskom meste Kalisz, keď prechádzala popri rušnej križovatke. Nečakala, že na odbočujúci Mercedes nestihne zareagovať rútiaci sa Peugeot a keď v poslednej chvíli zbadala, ako rýchlo k nej nekontrolovateľné auto smeruje, skočila presne do jeho jazdnej dráhy. Na prvý pohľad veľmi zlé rozhodnutie sa premenilo na najlepšie rozhodnutie, aké vôbec mohla urobiť, pretože žena zastala pred pouličnou lampou a práve jej pevnosť a osadenie zastavilo auto pred tým, ako by mohlo nabúrať od rohu budovy a vziať so sebou aj ženu. Podľa informácií od poľskej polície už vodička Mercedesu, ktorý mal nehodu spôsobiť, dostala pokutu a pripísali jej aj niekoľko čiernych bodov, takže nabudúce si už snáď dá väčší pozor na to, kedy bude odbočovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia