Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2016, 18:26
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Sansa bude v 7. sérii Game of Thrones silnou osobnosťou ochotnou pomstiť sa všetkým, ktorí jej ublížili

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Nestúpne moc a prvý výraznejší úspech mladej Starkovej do hlavy?

V poslednej epizóde šiestej série bol Jon Snow (Kit Harington) vazalmi Starkovského rodu označený za kráľa Severu a zdalo sa, že jeho sestra Sansa (Sophie Turner) mu túto poctu dopraje a stojí za svojím nevlastným bratom. Je však otázne, či si tento prístup zachová aj naďalej. Staršia Eddardova dcéra si prešla po prvom odchode z Winterfellu hotovým peklom v podobe dvoch sadistických mužov, pri čom za toho posledného bola dokonca donútená vydať sa. Aby toho nebolo málo, takmer medzitým prišla o život rukami bláznivej tety Lysy Arrin. Toto všetko z nej vyformovalo zrelú, sebavedomú mladú ženu, ktorá si vie stáť za svojím, čo sme aj mali možnosť vidieť pri hádke s Jonom, vyhrážkach Petyrovi Baelishovi alebo pri finálnej pomste jej podarenému manželovi Ramseymu Boltonovi. V seriáli sme jednu postavu, čo prešla z temnej strany na stranu dobra, už mali, nemôže to však byť aj naopak? Navyše, keď Sansa, aspoň na oko, odpustila Baelishovi to, že ju predal Boltonovcom a zrejme s ním uzavrela dohodu, je možné, že jeho jedovatý jazyk bude ovplyvňovať Sansin úsudok a ďalšie kroky.
 
Sansa bude v 7. sérii Game of Thrones silnou osobnosťou ochotnou pomstiť sa všetkým, ktorí jej ublížili
Zdroj: Photo © Helen Sloan, Macall B. Polay / HBO
 
Herečka Sophie Turner (X-Men: Apocalypse) sa o vývoji svojej seriálovej postavy vyjadrila pre Entertainment Weekly nasledovne: „Zdá sa, že prvýkrát má všetko pod kontrolou. A naozaj jej to svedčí. Možno jej to aj trošku stúpne do hlavy, ale je tu aj istý pocit neistoty, keďže moc, ktorou oplýva, ju zároveň robí viac zraniteľnou. Najzaujímavejšie však je, že sa cesty takmer všetkých hlavných postáv pretnú a väčšina z nich je pripravená na veľké činy, čo môže viesť k zaujímavému vyvrcholeniu."
 
Samozrejme, zvedaví sme aj my. Bude zaujímavé sledovať jej stretnutie s Aryou (Maisie Williams), ktorá tiež prešla dlhým vývojom. Z mladých dievčat, ktoré si nikdy nerozumeli sa stali mocné ženy formované bolesťou a chuťou pomstiť sa. Budú si rozumieť teraz?
Domov
Zdieľať
Diskusia