Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2016, 22:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo, P.A.T. a Mega M predstavujú novinku Ver mi, ktorá dostáva hneď aj prísny vizuál

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Táto spolupráca už snáď nie je pre nikoho prekvapením, no aj napriek tomu sme boli veľmi zvedaví, čo si pre nás chalani pripravili.

Už pred viac ako mesiacom obišla rapové publikum správa o tom, že sa chystá vtedy ešte prekvapivá spolupráca dvojice Momo a P.A.T., ktorá mala byť pôvodne dokonca dissom. Túto skutočnosť však sám Momo vyvrátil v krátkom rozhovore, v ktorom sa dozvieš možno aj niečo viac, a tak sa odporúčame k nemu vrátiť. Zároveň prednedávnom oznámil, že už začiatkom budúceho roku sa dočkáme aj druhého pokračovania projektu Rival. Zatiaľ však žiadne ďalšie informácie nemáme, a tak nám ostáva iba čakať na ďalšie single. 

Dnes však uzrela svetlo sveta novinka s názvom Ver mi, na ktorej sa objavuje aj už spomínaný Pouličný autor tónov, no okrem neho tiež Mega M. Táto kombinácia sľubovala už na prvý pohľad poctivú porciu rapu, čo podľa očakávaní aj splnila. Nechýba ani sprievodný vizuál, o ktorý sa postarali Tox Production a StubyShit. Čo sa týka hudobnej produkcie, tak o tú si na starosti zobral ADYTOS a vy si teraz môžete vychutnať výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia