Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2016, 16:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo a P.A.T. sa spoločne ocitli v štúdiu. O čom bude ich skladba a ako vníma Rival Separov odkaz?

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre vás krátky rozhovor, v ktorom nájdete odpovede na zopár základných otázok spojených s aktuálnou Momovou tvorbou.

Československá scéna je aktuálne pomerne súdržná, výsledkom čoho je aj množstvo zaujímavých spoluprác, ktoré vznikli počas posledných pár mesiacov. Stále je tu však zopár interpretov, ktorí skôr preferujú vlastnú cestu a do tejto skupiny patrí nepochybne aj Momo Sám. Jeho vzťahy so zvyškom kolegov sú fanúšikom určite dobre známe, a tak sa k nim snáď nie je ani potrebné vracať. Dnes však Rival pridal na svoju oficiálnu stránku fotografiu, na ktorej je spoločne s Pouličným autorom tónov v štúdiu s popisom, ktorý mal vyvolať množstvo otázok, čo sa aj podarilo. Do pár minút prišlo množstvo komentátorov, ktorí polemizovali, o čo vlastne ide. No a nielen kvôli nim sme sa rozhodli Moma osloviť a zaslať mu pár základných otázok aktuálne sa spájajúcich s jeho tvorbou, na ktoré nám síce v krátkosti, ale veľmi pohotovo odpovedal. 

Momo a P.A.T.  sa spoločne ocitli v štúdiu. O čom bude ich skladba a ako vníma Rival Separov odkaz?
Zdroj: /www.facebook.com/MOMOakaRIVAL

Serus, na tvojej facebookovej stránke si dnes zdieľal fotku s P.A.T.-om a špekulanti v komentároch na seba nenechali dlho čakať. Môžeme teda očakávať vašu spoločnú skladbu?

Tomu ver. Spoločný track sa nebezpečne blíži a okrem P.A.T.-a sa na skladbe objaví aj Mega M.

S prihliadnutím na okolnosti je asi na mieste aj otázka, či pôjde o diss na Osťa, alebo je to už (minimálne pre teba) uzavretá kapitola.

Desaťminútový track o Osťovi. Samozrejme, že tento track nebude diss na Osťa. Možno na niekoho iného?

Väčšina slovenského rapového publika ťa má zafixovaného ako človeka, ktorý nemá problém s úprimnosťou, čo sa odrazilo aj na vzťahoch s kolegami zo scény. Nemáš niekedy pocit, že je tých negatívnych vzťahov medzi repermi zbytočne veľa?

Nevedia, kam ma majú zaradiť. Pretože tí, ktorí si odniesli na pleciach môj úprimný názor, sa snažia rozhlasovať o mne len negatívne veci. Ale ja ich je*em. Ale áno, je toho veľa negatívneho, čo už narobíme.

Odporúčané
Separ v putách, Momo vo vyšetrovačke a Pil C v policajnej veste. Nový klip priniesol profesionálnu produkciu ako z filmu Separ v putách, Momo vo vyšetrovačke a Pil C v policajnej veste. Nový klip priniesol profesionálnu produkciu ako z filmu 23. novembra 2022, 18:30

Nedávno si vydal skladbu Ja som Bratislava, v ktorej si okrem iného povedal, že chceš späť starého Separa, na čo aj on sám reagoval. Čo si myslíš o jeho veľmi jasnom odkaze?

O jeho odkaze? Že ja som mal na mysli jeho sebaprezentovanie a jeho výpovede. Ne že nedáva sociálne témy alebo že nerobí boombap. Ale je mi to inak úplne jedno. Svoje som povedal, ideme ďalej a ľudia nech si spravia svoj názor sami. 

 A ešte jedna otázka k chystanému počinu. Prečo dostáva pokračovanie spomedzi všetkých tvojich projektov za posledné roky práve Rival?

Pretože okrem toho, že som Bratislava, som aj RIVAL. 

Domov
Zdieľať
Diskusia